Στη σκιά του κορωνοϊού άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 10 3 20

• Στην σκιά της δέσμης μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με τον κορωνοϊό ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το δευτεριάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ε. Καραϊσκάκη στην Άρτα (16:00, ΕΡΤ SPORTS). Παρόλο που έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι επόμενες δυο αγωνιστικές των εθνικών και ερασιτεχνικών κατηγοριών θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο, υπάρχει η ανησυχία για δραστικότερα μέτρα, ακόμα και αναβολή των αγωνιστικών! 
Οι γιαννιώτες μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις με τους παίκτες να χωρίζονται από το τεχνικό επιτελείο σε δυο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν απέναντι στην Κέρκυρα την περασμένη Κυριακή έκαναν ασκήσεις αποφόρτισης και αποκατάστασης, ενώ η υπόλοιπη ομάδα είχε τακτική και ασκήσεις μεταφοράς μπάλας σε μικρούς χώρους. 
Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Φάμπρι Κάστρο ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς της Δευτέρας, όπως απόντες θα είναι και οι Παντελάκης και Λιάσος οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και σήμερα στο ΠΕΑΚΙ. 

«Εφτάστερη» η Παναχαϊκή
Στο χθεσινό παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική της Super League 2, η Παναχαϊκή «διέσυρε» τον Απόλλωνα Πόντου με το εντυπωσιακό 7-0!