Η βροχή «ξεσπίτωσε» και πάλι τον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 4 3 20

• Σε πλαστικό γήπεδο και με την επιστροφή του Παντελάκη πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 20η αγωνιστική της Super League 2. 
Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών ανάγκασαν τη γιαννιώτικη ομάδα να «ξεσπιτωθεί» καθώς τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ επιβαρύνθηκαν και αρκετά σημεία μετατράπηκαν σε... λίμνες. Ένα πάγιο αίτημα του Αργύρη Γιαννίκη που δεν έχει ικανοποιηθεί, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η προετοιμασία να γίνεται μετ' εμποδίων όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Αναγκαστικά λοιπόν η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε στο πλαστικό γήπεδο στο Epirus Sports Center και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο. 
Ο Αργύρης Γιαννίκης επέστρεψε από τη Γερμανία και ήταν παρών στη χτεσινή προπόνηση. Ο Τρικαλινός τεχνικός είδε τον Νώντα Παντελάκη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα τον έχει στη διάθεσή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Κερκυραίους. Αντίθετα, ο Φάμπρι Κάστρο ακολούθησε και χτες ατομικό πρόγραμμα. Ο Κολομβιανός έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού στη Δράμα, ωστόσο ένιωσε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για την Κυριακή. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα και Λιάσο που δηλώθηκαν σε αυτό το παιχνίδι να εκτίσουν ποινή για συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Οι δύο πρώτοι συμπλήρωσαν 4 και θα λείψουν μόνο στο παιχνίδι με τους Κερκυραίους, ενώ ο Λιάσος έφτασε τις 7 κίτρινες κάρτες και θα λείψει και στο παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Διαιτητής ο Ωραιόπουλος
Ο Μάριος Ωραιόπουλος από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα στο Ζωσιμάδες.
Βοηθοί του Καλύμνιου διαιτητή θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου από την Ημαθία και ο Ιωάννης Κοκμοτός από τα Δωδεκάνησα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Στρατούδης από τον Έβρο.

Γενική είσοδος 10 ευρώ
Σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ, ένα παιχνίδι που ακολούθησε σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια, με εξαίρεση εκείνο του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. 
Μοναδική εξαίρεση θα είναι η θύρα 3 VIP που θα έχει τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ, ενώ τα παιδικά εισιτήρια θα τιμώνται στα 5 ευρώ σε όλες τις θύρες.
Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σήμερα και το ωράριο της λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Την Κυριακή η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια έξω από το Ζωσιμάδες από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 15:00. 

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΣ
Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ και έτσι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 κάλεσε τη γιαννιώτικη ΠΑΕ σε απολογία την επόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου. 
Η διώξη αφορά την καθυστέρηση πληρωμής προστίμου και το... σύνηθες σε αυτή την περίπτωση είναι να γίνεται η πληρωμή λίγο πριν την εκδίκαση και το θέμα να λήγει τυπικά με την εκδίκαση και την προσκόμιση του αποδεικτικού της πληρωμής.