Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ανατολή-Χουλιαράδες

on .

ANATOLH XOULIARADES

• Στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που έγινε χθες στην Ανατολή, η τοπική ομάδα με τους Χουλιαράδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) και η πρόκριση στον τελικό του θεσμού θα κριθεί στη ρεβάνς που θα γίνει σε δυο εβδομάδες στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
Υπό το φως των προβολέων και με ελάχιστο κόσμο έγινε το παιχνίδι στην Ανατολή, η οποία στερήθηκε των υπηρεσιών του τιμωρημένου Φωλίνα.
Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο  έως κακό ποιοτικά παιχνίδι, με την Ανατολή να έχει δοκάρι στο 34’ από την απευθείας εκτέλεση του Νάσιου, στο 41’ ο Θεμελής έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Σκανδάλη, ενώ στη μοναδική καλή στιγμή των Χουλιαράδων στο πρώτο μέρος ο Λώλης στο 45’ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ αφύλακτος εντός περιοχής.
Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος, με τις δυο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές αλλά να μη μπορούν να φτάσουν σε ένα γκολ.
Στο 53’ ο  Λώλης βγήκε απέναντι από τον Βελτσίστα έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα της Ανατολής να αποκρούει σωτήρια, ενώ στο 74’ η Ανατολή έχασε πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ.
Ο Δήμος βρήκε το χώρο, μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Θεμελή.
Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Νησί, Αετός Νήσου και Αγροτικός Καστρίτσας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά.
Διαιτησία: Νέος (Θανασιάς-Μπόσιας).
Ανατολή (Ανέστης Ζώης): Βελτσίστας,Μαρμούτας, Γρηγοριάδης, Νάσιος (71'λ.τρ. Τσουμάνης), Κίτσος, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου, Δήμος, Κολιούσης (53' Πολυχρόνης), Γεωργιάδης (53' Μαλλάτος)
Χουλιαράδες (Σπύρος Τασιούλας): Θεμελής, Τσακμάκης, Τζάλλας, Κρανάς, Μιχάλης, Μιχαηλίδης, Τάτσης Γ.,Γεράσης, Λώλης (80' Πρέμος), Δάσκαλος, Κακαράντζας (91' Γρίβας).
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ