«Ξεχρεώνουν» ποινές την Κυριακή οι τιμωρημένοι με Κέρκυρα

on .

PAS PROPONHSH 3 3 20

• Επιστροφή στα… βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά το νικηφόρο παιχνίδι στην Δράμα έστω και στις καθυστερήσεις με 1-2. 
Από χθες, υπό την επίβλεψη των συνεργατών του κ. Γιαννίκη -ο ίδιος βρίσκεται στην Γερμανία να δει την οικογένειά του- Μπαδήμα, Ντουρουντού και Χριστόπουλου ξεκίνησε η προετοιμασία για το θεωρητικό πιο εύκολο παιχνίδι από την τελευταία τριάδα αγώνων με αντίπαλο την Κέρκυρα. 
Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Κάστρο και Παντελάκης, περισσότερο βέβαια για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, αν και την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί με τρεις ελλείψεις λόγω καρτών. Εκτός τέθηκαν οι Μπουκουβάλας και Χουτεσιώτης οι οποίοι στον αγώνα με την Δόξα Δράμας συμπλήρωσαν κάρτες και θα λείψουν από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ενώ στην ίδια μοίρα είναι και ο Λιάσος ο οποίος είδε την περασμένη Παρασκευή την έβδομη κίτρινη κάρτα της σεζόν και θα απουσιάσει και σε ακόμη ένα παιχνίδι. 
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής σε υποομάδες και για το τελείωμα οι ποδοσφαιριστές είχαν διπλό παιχνίδι, που έγινε σε τέσσερις μεγάλες εστίες κατά μήκος και πλάτος του μισού γηπέδου.

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη
Η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να μην δείξει τηλεοπτικά την αναμέτρηση της Κυριακής με την Κέρκυρα, προφανώς λόγω μη… διαφημιστικού ενδιαφέροντος και έτσι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ θα μπορέσουν να δουν την ομάδα τους μόνο αν πάνε στο «Ζωσιμάδες». 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 20ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League 2 έχει ως εξής: 
Παρασκευή 6/3:  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΕΡΤ SPORTS, 3 μ.μ.)
Κυριακή 8/3:  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ (ΕΡΤ SPORTS, 2:45 μ.μ.), ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΣΣΙΟΠΗ (3 μ.μ.), ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (3 μ.μ.),  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (3 μ.μ.)
Δευτέρα 9/3: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΕΡΤ SPORTS, 4 μ.μ.)