Χωρίς… ανάσες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 25 2 20

• Ελάχιστα έως καθόλου κράτησαν οι χαρές και οι πανηγυρισμοί των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη με 0-2 και το διπλό επί του Πλατανιά στα Χανιά καθώς ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά μεθαύριο Παρασκευή με τη Δόξα στη Δράμα για την 19η αγωνιστική της Super League 2.
Η νίκη στα Χανιά ήρθε με... σβηστές μηχανές για τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρότι οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κατάφεραν και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τρίποντο που έφερε ξανά τη διαφορά με τον δεύτερο Απόλλωνα στο +7. Στα θετικά της αναμέτρησης στα Χανιά συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα και βρήκε λύσεις στον αγώνα από μη επιθετικούς παίκτες. Ο Νώντας Παντελάκης διανύει περίοδο φορμαρίσματος και πέτυχε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από στατική φάση, ενώ ο Αλέξανδρος Καρτάλης σκόραρε το δεύτερο του τέρμα στο ίδιο γήπεδο καθώς είχε πετύχει γκολ και κόντρα στα Χανιά. Το ματς με τον Πλατανιά ανήκει στο παρελθόν και στον ΠΑΣ ήδη επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι με τη Δόξα στη Δράμα την Παρασκευή. Παρά τις αντιρρήσεις και τη διαφωνία του ΠΑΣ, η διοργανώτρια αρχή Super League 2 όρισε το παιχνίδι με τη δραμινή ομάδα ως το πρώτο χρονικά για την 19η αγωνιστική.  Έτσι δεν απομένει χρόνος ξεκούρασης στους Γιαννιώτες, που ξεκίνησαν ήδη τη μίνι προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Η αποστολή των Γιαννιωτών επέστρεψε άμεσα το βράδυ της Δευτέρας από την Κρήτη και χτες πραγματοποιήθηκε προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά έκαναν ασκήσεις αποφόρτισης και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε και οικογενειακό δίτερμα τακτικής. 
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καρτάλη, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την ποινή της μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών. Επίσης, εκτός πιθανότατα θα μείνει και ο Νάουμετς που δεν προλαβαίνει το ματς με τους Δραμινούς. Ο Ουκρανός μέσος ακολούθησε μέρος της χτεσινής προπόνησης, αλλά με χαμηλή ένταση και η λογική λέει ότι ο Γιαννίκης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. 
Αντίθετα, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Κολομβιανός Κάστρο και τέθηκε στη διάθεση του Τρικαλινού κόουτς για τον αγώνα της Παρασκευής.  Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής και θα είναι η τελευταία επί γιαννιώτικου εδάφους πριν το ματς καθώς η γιαννιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς αύριο το πρωί για τη Δράμα και θα κάνει εκεί το τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα. 

Συνέντευξη Τύπου του Αργ. Γιαννίκη
Μία ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Αργύρης Γιαννίκης θα μιλήσει στις 14:00 στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Τρικαλινός τεχνικός θα αναφερθεί και στον περασμένο αγώνα με τον Πλατανιά, εκεί όπου δεν έμεινε και ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοση παρά μόνο με το αποτέλεσμα και το τρίποντο.