Ένα τριήμερο μηχανοκίνητο υπερθέαμα προσέφερε το 16ο Motor Festival Ιωαννίνων!

on .

RALLY

• Χιλιάδες θεατών, που βρέθηκαν στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων απ’ όλη την Ελλάδα απόλαυσαν από κοντά το μηχανοκίνητο υπερθέαμα που προσέφεραν οι επαγγελματίες οδηγοί του Motor Festival.
Ήταν ένα τριήμερο απόλυτης μηχανοκίνητης δράσης - διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Δύο αρένες, On Road (ασφάλτινη) και Off Road (χωμάτινη) για Enduro Cross & Motocross, στις οποίες εξελίσσονταν ταυτόχρονα επιδείξεις δεξιοτεχνίας απ’ όλα τα είδη των δύο και των τεσσάρων τροχών. 
Stunt Show με μηχανές και αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, Drift Show από κορυφαίους του χώρου, Drag Show, 4Χ4 που… διέλυαν τα πάντα στο πέρασμά τους, Enduro & Motocross show, τα φορτηγά του Motor Festival και όλα αυτά ενορχηστρωμένα με τρόπο μοναδικό!
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το θέαμα δίπλα από τη μεγάλη μηχανοκίνητη Έκθεση του Motor Festival ήταν φαντασμαγορικό και ενισχυόταν από τα Air, Fire & Dance Show των χορευτριών της διοργάνωσης, όπως, βεβαίως, και με το ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον «Γύρο του θανάτου» που έγινε ανάρπαστος!