ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ-Καραϊσκάκης 4-0

Μέτα από ένα πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ εμφανώς ανώτερος από τον αντίπαλο του επικράτησε με 4-0 του Καραϊσκάκη Άρτας.
Ο Καζέλης στο 17’ εκτέλεσε φάουλ με τον Λαδιά να αποκρούει τη μπάλα.
Σουτ του Δημητρέλλου στο 26’΄μπλόκαρε τη μπάλα ο Πανούσης.
Σουτ του Ζαρκαλή στο 32’ απέκρουσε ο Πανούσης η μπάλα και πάλι στον Ζαρκαλή που σε κενή εστία την έστειλε άουτ.
Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα άνοιξε στο 47’ ο Μαχαίρας και από το σημείο αυτό και μετά ο ΠΑΣ ήταν ασταμάτητος.
Το 2-0  έγινε στο 53’με τον Πόγια να κάνει τη σέντρα και τον Δημητρέλλο με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70’ ο Πόγιας έδωσε την πάσα στον Δημητρέλλο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 για τον ΠΑΣ.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 90’ με τον Πήλιο.
ΠΑΣ Γιάννινα:  Λαδιάς, Λάκκας (73’ Στεργίου), Πήλιος, Ντούκας, Ντόντης (63’ Ζήκος), Γροσδάνης (63’ Παππάς), Μπέλλος, Μπούμπας, Δημητρέλλος, Μαχαίρας (78’ Καζαντσίδης), Ζαρκαλής (46’Πόγιας).
ΑΕ Καραϊσκάκης: Πανούσης, Μήτσιος, Παππάς (86’ Μπαλαούρας), Τσαμπάς, Ευαγγέλου (86’ Νούτσος),Παπαδόπουλος (46’ Αρτέμης), Γκαναβιός, Τσίρκας (75’ Κασίμης), Ζοτάι (75’ Θεμελής), Καζέλης, Μαργώνης.

* * * 

K17

Κ17: ΠΑΣ-ΠΑΟΚ 0-2

Την  ήττα 0-2 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 0-2 οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, ωστόσο μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ βγήκε μπροστά πίεσε και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ αφού έχασε ευκαιρίες με πιο κλασική το χαμένο πέναλτι του Λάμα.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13’ με τον Σμυρλή να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 14’ για τον ΠΑΟΚ με τον Κεδίκογλου να βγαίνει απέναντι από τον Δασκαλάκη όμως το πλασέ που έκανε το απέκρουσε ο κίπερ του ΠΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ στο 16’ είχε δοκάρι με σουτ του Σμυρλή. Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 33’ με τον Κεδίκογλου σε κενή εστία να πλασάρει άουτ. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο 35’ όταν ο Κεδίκογλου έκανε τη σέντρα και ο Σμυρλής από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι στο 58’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σμυρλή να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Κεδίκογλου την έστειλε στα δίχτυα. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κύρκος έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ αναγκάζοντας τον Μοναστηρλή σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Ο Καφενζής το 60’ έκανε την κεφαλιά όμως πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Ωραία προσπάθεια και σουτ του Περβανά στο 64’ απέκρουσε τη μπάλα ο Μοναστηρλής ο Κύρκος έκανε την κεφαλιά-ψαράκι όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε τη μπάλα. Πλασέ του Λάμα στο 74’και πάλι ο Μοναστηρλής σώζει τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΣ στο 81’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσέλιου, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Λάμα στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας με τον Μοναστηρλή να την μπλοκάρει.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Σκουτελιάς (63’ Γκρέστας), Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου (46’ Λεοντίδης), Μπούμπας, Λάμα, Καφενζής (86’ Σκαργιώτης), Φερεντίνος (86’ Πήλιος, Κύρκος, Τσέλιος.
ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (77’ Σπυριδόπουλος), Σινανάι, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος,Τασιούρας, Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (88’ Ζίλο), Κουλούρης (68’ Κουίδης), Σμυρλής (88’ Ξεπαπαδάκης).

* * * 

K15

Κ15: ΠΑΣ-Ξάνθη 1-1

Α ν και έπιασε πολύ καλή απόδοση η Κ 15 του ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο από την Ξάνθη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.
Οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8’ με τον Σάλο.
Άμεση ήταν η απάντηση της Ξάνθης και στο 16΄ ο Γκουντάκης ισοφάρισε σε 1-1.
Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές και στο 40’ ο Ταξίδης απέκρουσε εκπληκτικά το φάουλ του Σάλο.
Στο 54’ ο ΠΑΣ στάθηκε άτυχος αφού το πλασέ του Κύργιου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ταξίδη.
Ο Νίττας στο 58’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταξίδη.
Στο 70 και στο 73’ οι Μουσιωτίτσας και Σάλο έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να δώσουν τη νίκη στον ΠΑΣ.
ΠΑΣ Γιάννινα: Έξαρχος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Τζιφάκης, Καπατσέλης, Σκαργιώτης (74’ Μακρής), Χρήστου, Κύργιος (79’ Χάιδας), Τσαργκοβίστας (41’ Μουσιωτίτσας), Νίττας, Σάλο.
Ξάνθη: Ταξίδης, Γκουτάκης, Ζαχαρής, Βαρσάμης, Θωμάι, Τουλουμενίδης, Τσελεμπάκης, Μπογιατζόπουλος (47′ Παπακωνσταντίνου), Γιαρμαντζίδης (71′ Μαντζαρίδης), Νικολαΐδης, Πιστικός.