Τα πλάνα για τον Πλατανιά καταστρώνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 19 2 20

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε Τρίτη και Τετάρτη και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 18η αγωνιστική της Super League 2.
Με δεδομένο ότι ο αγώνας στα Χανιά με αντίπαλο την ομάδα του Γιαννιώτη Γιάννη Τάτση ορίστηκε για τις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, δόθηκε η δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να «κατεβάσει» στροφές και να πάρουν οι παίκτες διήμερο και όχι μονοήμερο ρεπό. Παρά τη μεγαλειώδη νίκη και τον θρίαμβο επί του Απόλλωνα Σμύρνης με το εντυπωσιακό 5-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν εφησυχάζουν. Άλλωστε το σύνθημα το έδωσε και ο ίδιος ο Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας ότι «θα πανηγυρίσουμε όταν πρέπει να πανηγυρίσουμε, δηλαδή στο τέλος των play off». 
Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Πλατανιά στα Χανιά και τη Δόξα στη Δράμα. Στόχος του ΠΑΣ για τις υπολειπόμενες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του για ξεκινήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα τη διαδικασία των play off. Το διήμερο ρεπό εκμεταλλεύτηκε και ο Αργύρης Γιαννίκης που ταξίδεψε για την Γερμανία, προκειμένου να δει την οικογένεια του που ζει εκεί μόνιμα. Ο Τρικαλινός τεχνικός θα επιστρέψει στα Γιάννινα σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβει και τη σημερινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 12 το μεσημέρι. 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προπονηθεί επί γιαννιώτικου εδάφους σήμερα, αύριο Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα πετάξει αεροπορικώς για την Κρήτη και συγκεκριμένα για τα Χανιά.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Κάστρο είχε κάποιες συσπάσεις μυός και αντικαταστάθηκε από τον Λιάσο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Κολομβιανός δεν έχει κάτι σοβαρό και ενδεχομένως να μπει συντηρητικά στη σημερινή προπόνηση, όμως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον δευτεριάτικο αγώνα. Άλλωστε ο Κάστρο μαζί με τον Σιόντη αποτελούν ένα πολύ δεμένο και σφιχτό δίδυμο στη μεσαία γραμμή, προσφέροντας πολλά στη συνολική εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής ο Ματσούκας 
O Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά τη Δευτέρα στα Περιβόλια Χανίων.
Παρότι γεννήθηκε, μεγάλωσε και ξεκίνησε ως διαιτητής από την Εύβοια,  εδώ και μερικά χρόνια ο Ματσούκας μετακόμισε στην Αιτωλοακαρνανία, όπου και μετεγγράφηκε στην  ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.  Η διαιτησία αποτελεί οικογενειακή παράδοση, καθώς ο παππούς του, Μιχάλης Ματσούκας, ήταν διαιτητής Α΄ Εθνικής και εκπροσωπούσε την Εύβοια, ενώ διαιτητής ήταν και ο πατέρας του Σταμάτης, πάλι ως μέλος του ίδιου συνδέσμου.
Ο Ματσούκας θα σφυρίξει για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σημειώνεται ότι ήταν τέταρτος διαιτητής στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 8 Ιανουαρίου στα Γιάννινα.
Βοηθοί του Ματσούκα θα είναι ο Νίκος Τσιλίκας από την Αιτωλοακαρνανία καιο Άγγελος  Πήττας από την Ηλεία. Τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας  Βλάχος από την Ανατολική Αττική και παρατηρητής διαιτησίας  η Ελένη Λαμπαδάριου από τον Πειραιά.
• Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτησίες: Παρασκευή (21/2), 15.00: Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας, Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών), Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Νικολάου (Αθηνών), 4ος: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου). Σάββατο (22/2), 15.00: Απόλλων Πόντου – Α.Ε. Καραϊσκάκης, Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας), Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Δεμερτζής (Πέλλας), 4ος: Μαυρίδης (Πέλλας). Κυριακή (23/2), 13.00: Παναχαϊκή – Εργοτέλης, Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών), Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), 4ος: Ρούσσος (Κορινθίας), 14.00: Απόλλων Λάρισας – Χανιά, Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου), Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Γκιόση (Θράκης), 4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), 15.00: Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα, Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου), Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου), 4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας). Δευτέρα (24/2), 16.00: Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας), Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Πήττας (Ηλείας), 4ος: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).