Από αύριο η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι της Δευτέρας με Πλατανιά

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Διήμερο χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς για χθες και σήμερα τους δόθηκε ρεπό από τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη. Η εντυπωσιακή νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1, που έκανε «πάταγο» στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα για μια μικρή ανάσα ενόψει των νέων αναμετρήσεων – προκλήσεων που έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. 
Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ θα γίνει τη Δευτέρα (4 μ.μ.- ERTSPORTS) στα Χανιά με την ομάδα του Γιάννη Τάτση τον Πλατανιά. Η Κρητική ομάδα έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης θέσης στην εξάδα των Play off, ωστόσο είναι έντονο το στοιχείο του γοήτρου που τους προσφέρει μια πιθανή νίκη επί του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα. 
Η νίκη για τη Γιαννιώτικη ομάδα είναι όμως ασυζητί βασικός στόχος ώστε να μη χάσει το πλεονέκτημα που του δίνει η διαφορά που έχει αποκτήσει από τους διώκτες του, οι οποίοι φαινομενικά έχουν εύκολο έργο την Κυριακή: Ο μεν Απόλλωνας Σμύρνης υποδεχόμενος την αδύναμη Κέρκυρα και ο Λεβαδειακός την Δόξα Δράμας, η οποία επίσης έχει ως κίνητρο το γόητρο. Η 3η ομάδα της παρέας, τα Χανιά δοκιμάζονται εκτός με τον Απόλλωνα Λάρισας. Γεγονός είναι πάντως ότι πέντε στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, το ενδιαφέρον κορυφώνεται για την πρώτη εξάδα, καθώς εκτός του ΠΑΣ που έχει εξασφαλισμένη την είσοδο σε αυτή, κατά πάσα πιθανότητα και του Απόλλωνα Σμύρνης για τις άλλες  τέσσερις  θέσεις «μάχονται» πέντε, ίσως και έξι ομάδες. 

Χουτεσιώτης – Λεό 
Παράλληλα με την πρωταγωνιστική πορεία του ΠΑΣ, δύο ποδοσφαιριστές του «φιγουράρουν» στη λίστα της Super league 2 για τις επιδόσεις τους. 
Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Χουτεσιώτης είναι στην κορυφή των τερματοφυλάκων με τις ανέπαφες εστίες, έχοντας 10 παιχνίδια, ενώ ο Λεό με το γκολ που πέτυχε την Κυριακή επί του Απόλλωνα ανέβηκε στην 4η θέση των σκόρερς της κατηγορίας με 8 γκολ, έναντι 10 που έχει ο πρώτος Efford του Εργοτέλη. Ο ΠΑΣ έχει πλέον την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, που επίσης επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του από τις άλλες ομάδες. Έχει πετύχει 36 γκολ και έχει δεχθεί 9 (όσα και τα Χανιά).

Επιστροφή στις προπονήσεις
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερη ένταση, αλλά και τακτική βάσει της οποίας θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές του να εξασφαλίσουν τη νίκη τη Δευτέρα από τον Πλατανιά. 

Πέθανε
ο Μπάρι Χουλόφ
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 74 ετών η παλιά μεγάλη δόξα του Άγιαξ, Μπάρι Χουλσόφ, ο οποίος πέρασε το 1991 και από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας στη γιαννιώτικη ομάδα λίγη από τη λάμψη του θρυλικού Αίαντα της Ολλανδίας.