Πάθος και ένταση στις προπονήσεις του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 13 2 20

• Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κυριακάτικου (16/02, 5:00 μ.μ.) ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ζωσιμάδες».
Η ψυχολογία είναι καλή στο γιαννιώτικο στρατόπεδο και άπαντες δουλεύουν με προσήλωση για αυτό τον αγώνα-πρόκληση με την ομάδα της Ριζούπολης, που είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Γιαννιωτών για την άνοδο στην Super League. Όπως είναι λογικό οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας έχουν μεγαλύτερη ένταση και πάθος, αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να διεκδικήσουν μια θέση στο βασικό σχήμα και στις επιλογές του Γιαννίκη συνολικά για το παιχνίδι με τους Απολλωνιστές. 
Ο Τρικαλινός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή τους τους Αποστολόπουλο και Λιάσο που επιστρέφουν από τιμωρία για κίτρινες κάρτες, ενώ διαθέσιμος είναι ο Παντελάκης που προορίζεται για βασικός. Από την χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι Νάουμετς και Γιαννίκογλου που νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αρχικά τακτικά παιχνίδια, στατικές φάσεις στη συνέχεια και στο τελευταίο κομμάτι δίτερμα στο μισό γήπεδο, με τους παίκτες χωρισμένους σε τρία γκρουπ. 
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 στο ΠΕΑΚΙ και θα είναι η προτελευταία πριν το μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας την Κυριακή.

Συνέντευξη Τύπου Γιαννίκη
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης θα μιλήσει στις 14:00 στους εκπροσώπους του Τύπου για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Ο Τρικαλινός τεχνικός έχει διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού της Ελαφράς Ταξιαρχίας και θα αναφερθεί στα σημεία που θα κρίσουν την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν την άνοδο.

Προβλήματα στον Απόλλωνα
Άσχημα ξεκίνησε για τον Απόλλωνα Σμύρνης η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Μετά το ρεπό της Τρίτης, ο Μπάμπης Τεννές στην προπόνηση της Τετάρτης  είδε ουκ ολίγους «κυανόλευκους» να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.Το πιο σημαντικό και απρόσμενο αφορά τον τερματοφύλακα Χουάντερσον, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και εγκατέλειψε πρόωρα την προπόνηση . Η κατάσταση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ θα εκτιμηθεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα και αναλόγως ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει αν θα τον πάρει στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Από εκεί και πέρα, ενοχλήσεις έχει ο Χουχούμης και ο Γαϊτανίδης από το ματς με τον Πλατανιά, ενώ εκτός κανονικού ρυθμού προετοιμασίας παραμένει ο Γκίνο, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα από την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Σε όλους τους παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί και ο ανέτοιμος Κυριακίδης.
Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίστηκε χτες με προπόνηση στο Γαλάτσι, ενώ η κατάσταση με τους τραυματίες θα αποσαφηνιστεί σήμερα.