ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Απόλλων Λάρισας-ΠΑΣ 1-2

Mε το διπλό στις αποσκευές της έφυγε από τη Λάρισα η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας 1-2 του Απόλλωνα.
Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι νεαροί παίκτες χρειάστηκαν ένα εικοσάλεπτο για να προσαρμοστούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 40’με τον Ζαρκαλή.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 78’ με τον Μαχαίρα, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν στο 83’ να μειώσουν σε 1-2 με τον Παπαδόπουλο σκορ που δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα.
Απόλλων Λάρισας: Παπαθανασίου, Μαχούχας, Παπαδόπουλος, Σκύφτας (60’ Εστιάδης), Ευθυμιάδης, Μπρότσης, Μουσκεμένος (46’ Τσουλάνι), Κέντρος (87’ Πέπα), Παπαθανασίου, Παναγιώτου, Τσολάκης (60’ Βλησαρούλης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Μερτζάνι, Πόγιας, Μερτύρης, Ντόντης, Λιάσος (45’ Παπουτσής), Μπέλλος, Μπούμπας, Ζαρκαλής (75’ Ντούκας), Μαχαίρας (85’ Βουκουβάλας), Καζαντσίδης (86’ Στεργίου).

* * * 

K17

Κ17: ΠΑΣ-Λαμία 1-0

Με το ισχνό 1-0 η  Κ 17 του ΠΑΣ πήρε τη νίκη από την ουραγό Λαμία σε ένα παιχνίδι μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις.
Ο ΠΑΣ αν και είχε την υπεροχή δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Λαμίας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και ευκαιρίες από αυτές που λέμε κλασικές στο παιχνίδι.
Το 1-0 έκανε το 38’ ο Κύρκος.
Στο 26’ σέντρα του Περβανά από αριστερά, κεφαλιά του Κύρκου στη μικρή περιοχή, η μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας. 
 Σέντρα του Λακκα στο 52’ σουτ του Κύρκου απέκρουσε ο Τρόπουλος σε κόρνερ.
Σουτ του Κύρκου στο 66’ η μπάλα τραντάζει το δοκάρι.
Σουτ του Λάμα στο 85’ απέκρουσε τη μπάλα ο Τρόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας (69’ Γκρέστας), Περβανάς,Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Μπούμπας, Δημητρέλλος, Κύρκος, Καφενζής (82’ Σκαργιώτης).
Λαμία: Τρόπουλος, Τσάρας, Σεντής, Σταθόπουλος, Κατσιούλας (85’ Καρβούνης), Λαμπρόπουλος (83’ Ρόζας),  Καρακασίδης, Λοΐζος (80’ Κεκεντζίδης), Αρβανίτης (80’ Αλιάι), Χύσκα, Κίβτζα (80’ Καντζάς).

* * * 

K15

Κ15: Λάρισα-ΠΑΣ 0-3

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμη με τη Ξάνθη πέρασε η Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 0-3 μέσα στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας.
Οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλου ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη.
Μόλις στο 6’ο ΠΑΣ έκανε το 0-1 με τον Σάλο, ενώ λίγο αργότερα έχασε την ευκαιρία με τον Νίττα να διπλασιάσει τα τέρματα του.
Ωστόσο στο 34’ ο Σάλο με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-2.
Το τελικό 0-3 έκανε στο 68’ ο Σκαργιώτης.
Τη νίκη η ομάδα την αφιερώνει στον Κωνσταντίνο Παύλου που έκανε χειρουργείο για ρήξη χιαστών.
ΠΑΣ Γιάννινα: Έξαρχος, Αθανασίου (70’ Μακρής), Τζουβάρας, Καπατσέλης (41’ Καφενζής), Τζιφάκης, Κουτσός, Χρήστου, Κύργιος (70’ Μουσιωτίτσας), Σάλο (58’ λ.τρ. Τσαργκοβίστας), Νίττας (70’ Τασιούλας), Θαυμαστός (56’ Σκαργιώτης).