Επιχείρηση ανασύνταξης στον ΠΑΣ από το σοκ με τα Χανιά

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Την ισοπαλία με τα Χανιά και κυρίως το γκολ της ισοφάρισης που ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων προσπαθούν να διαχειριστούν στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.
Το σοκ για τους Γιαννιώτες ήταν ισχυρό και η απογοήτευση μεγάλη καθώς χάθηκε μέσα από τα χέρια τους η νίκη. Η μπάλα τιμώρησε τον ΠΑΣ που είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και δέχτηκε την οδυνηρή ισοφάριση σε «νεκρό» χρόνο. Ακόμα δύο εντός έδρας βαθμοί χάθηκαν για τον ΠΑΣ που έχει χάσει συνολικά 7 βαθμούς στο  «Ζωσιμάδες». Δύο ισοπαλίες με Εργοτέλη και Χανιά και μια ήττα από τον Λεβαδειακό. Μάλιστα, την τελευταία ισοπαλία με τα Χανιά εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Σμύρνης που πέρασε νικηφόρα τη Δευτέρα από τη Δράμα και πλησίασε στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Στη Νέα Τρίγλια με Απόλλων Πόντου
Πλέον, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου. 
Τα προβλήματα στην ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς είναι ανυπέρβλητα και ήδη δεν έχει κατεβεί σε δύο παιχνίδια, με Δόξα Δράμας και Χανιά. Η κόντρα της διοίκησης του Καλαϊτζίδη με τον Ερασιτέχνη και τους οργανωμένους οπαδούς της Καλαμαριάς καλά κρατεί. Εξαιτίας όλων αυτών ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς κάνει... έξωση στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, η οποία αναγκαστικά θα μετακομίσει από το γήπεδο της Καλαμαριάς στην κοντινή Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας. 

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση
Η κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ με την Καλαμαριά δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ, κάτι που ήταν γνωστό από καιρό, αλλά επαληθεύτηκε και με τη χτεσινή ανακοίνωση του προγράμματος της 16ης αγωνιστικής από την διοργανώτρια αρχή. Η Super League 2 γνωστοποίησε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής και τηλεοπτικά θα είναι τρία παιχνίδια, το Χανιά-Κέρκυρα την Παρασκευή, το Καραϊσκάκης Άρτας - Εργοτέλης την Κυριακή και το Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας τη Δευτέρα. 

Με κόσμο ο ΠΑΣ την Κυριακή
Παρά το ότι το κυριακάτικο παιχνίδι δεν θα γίνει στην Καλαμαριά, αλλά στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του. Ο Απόλλων Πόντου αποφάσισε να παραχωρήσει θύρα για τη φιλοξενία των φίλων του ΠΑΣ με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 10 ευρώ.
Το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, αλλά και ότι είναι μεσημέρι Κυριακής, δηλαδή σε μέρα μη εργάσιμη για πολλούς φιλάθλους, καθιστούν βέβαιο ότι στο γήπεδο θα βρεθούν αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Χαλκιδική.