Ειδικό βάρος για τον ΠΑΣ έχει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

on .

PAS PROPONHSH IAN 2019

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη χθες η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Αργύρη Γιαννίκη στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ. 
Ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα χώρισε τους παίκτες του σε δυο ομάδες με την πρώτη να έχει στο πρόγραμμα ασκήσεις αντοχής και ενδυνάμωσης και την δεύτερη να έχει ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία των Γιαννιωτών θα συνεχιστεί με προπόνηση σήμερα στις 12 το μεσημέρι και όλοι στον ΠΑΣ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναμέτρηση της Δευτέρας (4.30 μ.μ.) με τον Λεβαδειακό, που ανεβαίνει συνεχώς βαθμολογικά το τελευταίο διάστημα και ίσως είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Super league.
Γενική είσοδος 10 ευρώ με Λεβαδειακό
Στο μεταξύ χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό βάζοντας γενική είσοδο 10 ευρώ. Κατά τα άλλα οι τιμές στα παιδικά κυμαίνονται στα 5 ευρώ και στη θύρα 3 VIP στα 15.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από χθες στο ΠΕΑΚΙ, ενώ τη Δευτέρα τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.
Το πρόγραμμα του ΠΑΣ τον Φεβρουάριο
Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου, με όλα τα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα πλην αυτού με τον Απόλλωνα Πόντου να έχουν τηλεοπτική κάλυψη.  Από τις τέσσερις αναμετρήσεις που θα δώσει ο ΠΑΣ τον Φεβρουάριο, οι δυο είναι κυριακάτικες, μία την Παρασκευή και μία Δευτέρα. Μάλιστα, αυτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, κάτι που αποτελεί σίγουρα ερωτηματικό ως προς τη προσέλευση του κόσμου. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
15η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα- Χανιά Κυριακή 02/02 (14.45)
16η αγωνιστική Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ Γιάννινα 09/02(14.45)
17η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 14/02(17.00)
18η αγωνιστική Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 24/02 (16.00)
Κάρτες ο Λιάσος
Τις υπηρεσίες του νεαρού Άγγελου Λιάσου θα στερηθεί ο Αργύρης Γιαννίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Πόντου, μιας και ο νεαρός μέσος στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τις 4 κίτρινες κάρτες. Στα όρια των καρτών έχει φτάσει και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Λευτέρης Χουτεσιώτης ο οποίος έχει δεχθεί τρεις κίτρινες κάρτες και είναι στο όριο.