Γλίτωσαν τα χειρότερα Σιόντης και Κάστρο

on .

PAS PROPONHSH 16 1 20

• Στη βάση του στα Γιάννινα επέστρεψε ο ΠΑΣ μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ της Αθήνας και πλέον κοιτάει την επόμενη ημέρα και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.
Μπορεί στο στρατόπεδο της ομάδας να υπάρχει απογοήτευση καθώς χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για μια σπουδαία πρόκριση, ωστόσο ένα κακό 20λεπτο δεν είναι ικανό να σβήσει την συνολικά πολύ καλή παρουσία του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, ο ΠΑΣ στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το πρωτάθλημα της Super League 2, αφήνοντας πίσω του το Κύπελλο Ελλάδας.

Τράβηγμα Σιόντης και Κάστρο
Οι δύο τραυματισμοί που στοίχισαν κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν αυτές των Σιόντη και Κάστρο. Τα χτεσινά νέα ήταν ευχάριστα και για τους δύο καθώς υποβλήθηκαν σε μαγνητική, η οποία έδειξε τράβηγμα και όχι θλάση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνουν λίγες ημέρες εκτός και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Η παρουσία τους είναι σημαντική καθώς πρόκειται για τα δύο βασικά αμυντικά - κεντρικά χαφ στη... ραχοκοκαλιά της ομάδας και η συνεισφορά τους σημαντική στην μέχρι τώρα παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Κατά τα άλλα, χτες όσοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση, ενώ για τους υπόλοιπους το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρούς χώρους.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ, με την οποία ουσιαστικά ξεκινά η προετοιμασία για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό,  είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.