Τους αθλητές που διακρίθηκαν βράβευσε ο Α.Ο. Σπάρτακος

on .

SPARTAKOS

• Σε μια λιτή, ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής», ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων, με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και των γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2019. Την εκδήλωση παρουσίασε  η αθλήτρια της άρσης βαρών του συλλόγου Σταυρούλα Μπαλάσκα και άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε στο 2019 και στα προβλήματα του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές – αθλήτριες, καθώς και τους γονείς αυτών για την καθημερινή προσφορά στο σύλλογο.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητριών και αθλητών που διακρίθηκαν το 2019 σε πανελλήνιους και διεθνείς από τους: Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βασίλειο Γοργόλη,  Αντιδήμαρχο Ιωάννη Αϊβατίδη,  Πρόεδρο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα,  Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών Βασίλειο Γιαννάκη και το μέλος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ κ. Μελά, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση. Βραβεύτηκαν από την Άρση βαρών οι:  Μαρκούλας Γιώργος,  Μπογά Άννα, Ράπτη Βασιλική, Τσιμαράκη Ελένη, Ζήκος Νικόλαος, Λιάλιος Παύλος, Μουρατλάρης Κων/νος, Αγγέλης Αθανάσιος. 
Τζούντο οι: Βασιλείου Θεοφανία, Καλογήρου Δημήτριος, Καλογήρου Ευάγγελος, Αθανασίου Ναταλία, Ζυγούρης Φώτιος, Βλάχου Βαρβάρα, Βασιλείου Κων/να. 
Στίβος οι: Τζαμουράνου Χρυσαυγή, Σιαπλαούρας Δημήτριος. 
Τέλος ο σύλλογος τίμησε τον παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στην άρση βαρών σε πάγκο, του συλλόγου ΑΚΜΩΝ Ιωαννίνων Δημήτριο Μπακοχρήστο, ο οποίος προπονείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με τον προπονητή κ. Χρ. Τριφύλλη.
Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το μέλος του Δ.Σ. Απόστολο Κρέτση για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες και τον Θεόδωρο Βαντόλα για την προσφορά του δώρου στον τυχερό του  φλουριού.