Κ19 ΠΑΣ-Απόλλων Πόντου 0-5

on .

k19

Ένα καλό μάθημα πήραν οι ποδοσφαιριστές της Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη του Απόλλωνα Πόντου ο οποίος  πήρε τη νίκη και μάλιστα με το ευρύ σκορ 0-5 με τον ΠΑΣ να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Τι και αν ήταν τελευταίος ο Απόλλωνας, τι και αν ήρθε με 13 παίκτες, τι και αν ίσως δεν αγωνιστεί άλλο παιχνίδι αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αυτή την ομάδα, ωστόσο έδειξε σοβαρότητα και πειθαρχία παίρνοντας δίκαια τη νίκη.
Απέναντι του ένας νωθρός και νωχελικός ΠΑΣ με παίκτες που ίσως νόμιζαν ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με το όνομα και μόνο και όχι με την προσπάθεια. 
Δεν έχει καμία σημασία το ότι δεν αγωνίστηκαν οι παίκτες που είναι επαγγελματίες, θα πρέπει όσοι τους δίνεται την ευκαιρία να την αρπάζουν από τα μαλλιά.
Το πάθημα ελπίζουμε να έγινε μάθημα και να μην επαναληφθούν τέτοιες εμφανίσεις.
Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν στο 17’ ο Γιαγκουστίδης, στο 37’ ο Τουρσίδης, στο 43’ ο Παπαδόπουλος, στο 60’ ο Μουρατίδης και στο 82’ και πάλι ο Τουρσίδης. 
Στο 85’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γροσδάνης, που εκνευρισμένος πάτησε αντίπαλο.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Διαμάντης Λ.-Τσίτος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Γκέλης, Λάκκας,Πόγιας, Ζήκος, Ντόντης, Μπέλλος, Παπουτσής (46΄Γροσδάνης), Μπούμπας,Μίνα, Καζαντσίδης (63’ Στεργίου), Κουλούρης (54’ Μερτζάνι).
Απόλλων Πόντου: Μουλαράς, Ανδρεάδης, Ρουβάς, Παπαδόπουλος, Καλαντζής, Λουλάς, Γιαγκουστίδης (88’ Βλάχος), Σαρακατσάνος, Μουρατίδης, Φράγκος, Τουρσίδης.