Ανατολή - Τηλυκράτης 0-0

on .

aoa

• Το πρώτο παιχνίδι για το 2020 έδωσε, χθες, η Ανατολή όπου υποδέχθηκε τον Τηλυκράτη Λευκάδας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Αν κάποια ομάδα αδικείται από το αποτέλεσμα σίγουρα αυτή είναι ο Τηλυκράτης που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα Γκάρα της Ανατολής να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.
Από την άλλη πλευρά η Ανατολή δεν είχε την κυκλοφορία και την σωστή ανάπτυξη, ωστόσο είχε και αυτή της καλές στιγμές, ενώ οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 6' για τους φιλοξενούμενους με τον Τζόφλιο να κάνει το πλασέ και τον Γκάρα να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 15' ο Φράγκος εκτέλεσε κόρνερ κεφαλιά του Κολοβού η μπάλα λίγο άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 19' για τον Τηλυκράτη. Ο Περιστέρης έκανε τη σέντρα ο Φράγκος πήρε την κεφαλιά και επάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί. Καλή εκτέλεση φάουλ του Νάσιου μπλόκαρε τη μπάλα ο Καλαντζής.
Η Ανατολή απείλησε στο 23’ με τον Νούγια να δίνει την πάσα στον Εβραΐζογλου, αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Μεγάλη ευκαιρία στο 41' για τον Τηλυκράτη με τον Περιστέρη να κάνει το πλασέ και τον Γκάρα να αποκρούει σωτήρια.
Στο 62'  ευκαιρία για την Ανατολή με τον Εμβραίζογλου να εκτελεί φάουλ, κεφαλιά του Κλιτσινάρη και ο Καλαντζής αποκρούει σωτήρια.
Ο Πετράκος στο 70'εκτελεί φάουλ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 71' ο Φίλιος εκτέλεσε κόρνερ ο Τσουμάνης το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.
Ο Τζελάι στο 74’ έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Ανατολή στο 76’ ισοφάρισε τα δοκάρια όταν ο Φίλιος από αρκετά μέτρα μακριά εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Μεγάλη ευκαιρία στο 83'για τους φιλοξενούμενους με τον Τσόφλιο να κάνει το σουτ, τον Γκάρα να αποκρούει και ο Τζελάι σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ευκαιρία στο 85' για τον Τηλυκράτη. Ο Τζελάι έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Τσόφλιου η μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Γιούργας (Μιχαλάς-Σερίφης) Κέρκυρας.
Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Κλιτσινάρης, Κολιούσης, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (73’ Δήμος), Νούγιας, Τσουμάνης, Φωλίνας (82’ Γρηγοριάδης).
Τηλυκράτης: Καλαντζής, Νάκας, Καταγής, Ρούσσης, Χούσνετς, Τόσκα (28’ λ.τρ. Ερέκι), Περιστέρης, Πετράκος, Τσόφλιος, Φράγκος (63’ Τζελάι), Κολοβός.