Mε το βλέμμα στραμμένο στο Τόκιο ο Παν. Αντωνίου

on .

ANTONIOY PANAGIOTHS KAGIAK 3 1 20

• Με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται ο Γιαννιώτης πρωταθλητής στο καγιάκ Παναγιώτης Αντωνίου. 
Ο μόλις 17 ετών πρωταθλητής του ΓΝΟΣ, αναζητά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο χορηγούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν την αναγκαία ώθηση, συμβάλλοντας στην πληρέστερη προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γερμανία και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μόσχα, διοργανώσεις στις οποίες «κυνηγάει» το μετάλλιο, αλλά και για την εκπλήρωση του ονείρου της συμμετοχής στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Να σημειωθεί ότι το 2019 ήταν άκρως παραγωγικό για τον 17χρονο πρωταθλητή, ο οποίος κατάφερε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Minsk της Λευκορωσίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Poznan της Πολωνίας με εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ συμμετείχε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Pitesti της Ρουμανίας και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Racice της Τσεχίας κατακτώντας την 16η και την 14η θέση αντίστοιχα. Εφαλτήριο για τις διεθνείς αυτές συμμετοχές στάθηκαν οι νίκες του στους πανελλήνιους αγώνες της χρονιάς, στους οποίους κατέκτησε 4 πρώτες θέσεις.