Στην τελική ευθεία ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας για την κυριακάτικη (05/01, 14:45) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη για την 11η αγωνιστική της Super League 2.
Η πρώτη προπόνηση για το 2020, όπως είναι λογικό, περιελάμβανε ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και ομιλία του Αργύρη Γιαννίκη προς τους παίκτες για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Παρών φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές της διοίκησης προς την ομάδα. 
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία και τα τελειώματα, διπλό παιχνίδι και στο τέλος ασκήσεις αποφόρτισης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντό.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΣ θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλία με τις γνωστές απουσίες, με μοναδικό ερωτηματικό τον Νικολιά ο οποίος προπονήθηκε, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιαννίκης. Ο αρχηγός Σκόνδρας αντικατέστησε τον νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί και πιθανόν να αγωνιστεί με επίδεσμο. Προπονούνταν και τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω του νάρθηκα.
Το ευχάριστο είναι ότι μέρος του χτεσινού προγράμματος ακολούθησαν οι Καρτάλης και Ελευθεριάδης, οι οποίοι ωστόσο δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο ματς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεργκελασβίλι, Νάουμετς και Γροσδάνης. 
Η προετοιμασία των Γιαννιωτών θα ολοκληρωθεί με δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.  Διαιτητής ο Ντάουλας.
Ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη την Κυριακή. Βοηθοί του Ντάουλα θα είναι ο Χρήστος Πλακάς από τη Δυτική Αττική και ο Γιώργιος Πετρίδης από τη Χίο ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα.
Τέλος στην αποχή των διαιτητών
Εν τω μεταξύ, οι διαιτητές της Super League πήραν πίσω την απόφαση για αποχή και ως εκ τούτου, το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα στις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, ενώ κανονικά θα διεξαχθούν και οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΣ να υποδέχεται την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες». 
Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που έλαβε χώρα μέσω e mail την Πρωτοχρονιά, η πλειοψηφία των διαιτητών και των βοηθών τάχθηκε κατά της αποχής και υπέρ του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά. Ως εκ τούτου η ΚΕΔ θα προχωρήσει στους ορισμούς των διαιτητών για της αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Super League, κάτι που πάντως δεν έγινε χτες και αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί. Η συγκεκριμένη αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.