Το 2020 χρονιά προσδοκιών για τον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Την τελευταία τους προπόνηση για το 2019 πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίστηκε η προετοιμασία για την κυριακάτικη (05/01 14:45) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. 
Στο μέτωπο των τραυματιών δεν υπήρξαν αλλαγές καθώς οι Νικολιάς, Νάουμετς, Γροσδάνης και οι Σεργκελασβίλι, Ελευθιέραδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Ο αρχηγός Σκόνδρας εξακολουθεί να προπονείται με νάρθηκα λόγω του κατάγματος στο περικάρπιο και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη λαρισινή ομάδα είναι αμφίβολη. Αντίθετα, χτες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Χουτεσιώτης και Καρτάλης που εξασφάλισαν παραπάνω ημέρες άδειας από τον Αργύρη Γιαννίκη.
Σήμερα Πρωτοχρονιά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα θα έχουν ρεπό από τον Τρικαλινό προπονητή για να περάσουν την γιορτινή ημέρα μαζί με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αύριο Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, την οποία προπονεί ο Γιάννης Μπελά, παλιά δόξα του ΠΑΣ Γιάννινα της δεκαετίας του '90.

Χρονιά πισωγύρισμα για τον ΠΑΣ
Το 2019 ήταν μια χρονιά που γύρισε τον ΠΑΣ πίσω στα περασμένα, τα οποία είχε για αρκετά χρόνια ξεχάσει. Η περσινή ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποβιβάστηκε, πληρώνοντας ίσως και το... μάρμαρο της αποτυχημένης, εκ του αποτελέσματος, αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στην νεοσύστατη και ανοργάνωτη Super League 2 και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης επιχείρησε ριζική ανανέωση σε πρόσωπα. Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας δόθηκαν στον 39χρονο και φέρελπι Αργύρη Γιαννίκη και μέχρι στιγμής το... πείραμα θεωρείται επιτυχημένο. Το φινάλε του 2019 και η αυγή του 2020 βρίσκει τον ΠΑΣ στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον συνδιεκδικητή της κορυφής Απόλλων Σμύρνης. Ελπίδα των Γιαννιωτών φιλάθλων και προσδοκία μαζί είναι το πέρασμα του ΠΑΣ από την Super League 2 να είναι σύντομο και το 2019 να αποδειχτεί μια κακή παρένθεση για την ομάδα της πόλης των Ιωαννίνων. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα και η σοβαρότητα της ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, αποτελούν θετικούς οιωνούς για το 2020 που ξεκινάει σήμερα.

Στην Παιδιατρική Κλινική οι οπαδοί του ΠΑΣ
Την πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων επισκέφθηκε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, μοιράζοντας δώρα και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται. Μια συμβολική ενέργεια από τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.