Εισιτήρια διαρκείας για β’ γύρο και Παναθηναϊκό

on .

kartes diarkeias

• Σε κυκλοφορία έβγαλε χτες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου. Στα διαρκείας περιλαμβάνονται οι υπόλοιποι αγώνες στο πρωτάθλημα, τα παιχνίδια των play off, όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.
Oι τιμές των διαρκείας είναι 90 ευρώ στη μεγάλη και 70 ευρώ στην παλιά σκεπαστή, ενώ τα παιδικά τιμώνται 40 ευρώ. Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι χρειάζεται τη στήριξη όλου του λαού της Ηπείρου προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (6), τους αγώνες των PLAY OFF (5) και για το Kύπελλo με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Με κάρτα (visa, mastercard), με τραπεζικό έμβασμα, μέσω Viva.gr.
Για αγορά εισιτηρίου διαρκείας -Επίδειξη ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α.
Για έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΝΕΡΓΩΝ πέρα από τα παραπάνω χρειάζεται και η κάρτα ανεργίας σε ισχύ με την βεβαίωση θεωρημένη από την αρμόδια αρχή.
Δικαιούχοι της έκπτωσης άνω των 65 ετών είναι οι γεννημένοι από το 1954 και πριν. Αντίστοιχα δικαιούχοι των παιδικών είναι γεννημένοι το 2004 και έπειτα ενώ τα μαθητικά είναι διαθέσιμα για γεννημένους 2001-2002-2003.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.