Σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ενδεκάδα του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 19 12 2019

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας την Κυριακή (22/12, 3:00 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» για την 10η αγωνιστική της Super League 2. 
Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης έσβησε χτες ένα όνομα από τον κατάλογο των απόντων και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα λιγότερο. Ο λόγος για τον Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη χτεσινή προπόνηση, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα και θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Τρικαλινού τεχνικού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Κολομβιανός μέσος στον δικέφαλο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και θα δηλώσει «παρών» στον τελευταίο αγώνα των Γιαννιωτών για το 2019.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην αμυντική λειτουργία και την τακτική αντιμετώπιση του κυριακάτικου αγώνα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα. Εκτός δράσης εξακολουθούν να βρίσκονται οι Νικολιάς, Καρτάλης, Γροσδάνης, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης, οι οποίοι προπονούνται ατομικά, όπως και ο αρχηγός Σκόνδρας, του οποίου το κάταγμα στο περικάρπιο του χεριού του στερεί τη συμμετοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής.
Η απουσία του Σκόνδρα από το κέντρο της άμυνας λογικά θα φέρει τον Ζιούλη στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Παντελάκη στα στόπερ, ενώ ο Γιαννίκης θα περιμένει σήμερα και αύριο για να δει αν ο Κάστρο θα είναι 100% έτοιμος για να παίξει στον νευραλγικο χώρο του κέντρου σαν αμυντικό χαφ μαζί με τον Σιόντη.

Σήμερα το ΔΣ της Super League 2
Το τελευταίο ΔΣ της Super League 2 θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής στην Αθήνα. Κύριο θέμα είναι και πάλι τα τηλεοπτικά καθώς ορισμένες ομάδες έχουν εκφράσει διαφωνίες για τον καταρτισμό του προγράμματος και τις τηλεοπτικές επιλογές. Επίσης, θα συζητηθούν αγωνιστικά και άλλα θέματα.

Κυριακή με Παναχαϊκή, Δευτέρα με Λεβαδειακό
Βαρύ πρόγραμμα περιμένει τον ΠΑΣ με το ξεκίνημα του νέου έτους, τις πρώτες ημέρες του 2020. Ο λόγος είναι ότι ανάμεσα στους αγώνες πρωταθλήματος υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 
Οι Γιαννιώτες θα επιστρέψουν στα παιχνίδια την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας στις 14:45 τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία του πρώτου γύρου της Super League 2. Στη συνέχεια θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό στα Γιάννινα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 17:15 στο πρώτο μάτς Κυπέλλου. Ακολούθως ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο «Ζωσιμάδες» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 15:15, ενώ μετά θα ταξιδέψει για την Αθήνα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, το οποίο ορίστηκε για τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 16:30.