ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΠΑΣ-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0
Αν και δυσκολεύτηκε κυρίως από την κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων, η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 3-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Με αρκετούς επαγγελματίες στη σύνθεση της και υπό το βλέμμα σύσσωμου του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας οι παίκτες του ΠΑΣ από την αρχή του αγώνα είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 36’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Λώλη να σημαδεύει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το δοκάρι.
Η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 38΄ με τον Κουλούρη να κάνει τη σέντρα και ο Λώλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο όμως τα γκολ ήρθαν προς το τέλος του αγώνα.
Στο 90’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λώλη ο Γώγος με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στις καθυστερήσεις ο Μίνα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Μερτζάνι (Μίνα), Κουλούρης, Ντόντης (91’ Ναούμης), Γώγος, Μπέλλος, Λάκκας (75’ Ζήκος), Μπούμπας, Καζαντσίδης (46’ Παπουτσής), Λώλης, Μαχαίρας (86’ Στεργίου).
ΑΕ Καραϊσκάκης: Μπαλαούρας, Μαργώνης, Παππάς, Ροβίνας (75΄Πάστρας), Μήτσιος, Γιαννούλης, Γκαναβιάς, Κασίμης (75’ Ασημάκης), Παπαδόπουλος, Καζέλης, Τσίρκας (86’ Τσαλίπας).
* * *
K15

Κ17: Λαμία-ΠΑΣ 0-5
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κ 17 του ΠΑΣ με την αντίστοιχη της Λαμίας με την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη να παίρνει εύκολα 0-5 τη νίκη.
Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, κάτι που μαρτυράει και το τελικό σκορ.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 16’ όταν ο Ζώνιος έκανε τη σέντρα και ο Λάμα με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 29’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρέλλου.
Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος στο 43’ ο Ζώνιος μετά από σέντρα του Περβανά έκανε το 0-3.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζώνιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 83’ ο Δημητρέλλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Λαμία: Τρόπουλος, Λόζος, Σταθόπουλος, Καρβούνης, Τσάρας, Σέντης, Χύσκα, Αρβανίτης, Αναγνωστόπουλος, Κίβτζα, Καντάς
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σκουτελιάς, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας (63’ Τσέλιος), Παππάς (46’ Μπούμπας), Λάμα (83’ Τζουβάρας), Κύρκος (83’ Ζιώγας), Δημητρέλος, Ζώνιος, Φερεντίνος (55’ Σταύρου).