Σε δύσκολες συνθήκες οι προπονήσεις του ΠΑΣ

on .

GIANNIKHS ARGYRHS PROPONHSH 13 11 19

• Στο γήπεδο της Ανατολής με συνδετικό - πλαστικό χλοοτάπητα πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (18/11, 5:00 μ.μ.) με τον Απόλλωνα Πόντου στο «Ζωσιμάδες».
Οι συνεχείς και έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών επιβάρυναν κατά πολύ τα γήπεδα του ΠΕΑΚΙ στην Ανατολή και για τον λόγο αυτό έπρεπε να γίνουν εργασίες συντήρησης. Έτσι επιλέχθηκε το γήπεδο της Ανατολής για να γίνει η χτεσινή προπόνηση. Το πρόγραμμα έγινε και πάλι υπό δυνατή βροχή και περιελάμβανε, μετά την αρχική προθέρμανση, ασκήσεις ταχύτητας και τακτικά παιχνίδια σε αγωνιστικούς χώρους. Στο τέλος έγινε οικογενειακό δίτερμα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική ενόψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης.
Απόντες από την προπόνηση, στο γήπεδο της Ανατολής ήταν οι Κάστρο και Καρτάλης που λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων προτιμήθηκε να κάνουν εξατομικευμένα προγράμματα στο ΠΕΑΚΙ και όχι στο πλαστικό. Πάντως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών από το παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμαριάς.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00, πιθανότατα στο ΠΕΑΚΙ.

Διαιτητής ο Πουλικίδης
Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Πόντου.
Βοηθοί του Πουλικίδη θα είναι ο Παναγιώτης Κουβαλάκης από τη Δράμα και ο Ισίδωρος Αρμακόλας από τις Κυκλάδες ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Θανάσης Δραγάτης από το Κιλκίς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Πέλλα.

Τον Δεκέμβριο η Κ19
Με 2,5 μήνες καθυστέρηση θα ξεκινήσει τελικά την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2, με τη συμμετοχή φυσικά και της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η διοργανώτρια Super League 2, η οποία οργανωτικά έχει αποδειχτεί κατώτερη του αναμενομένου, ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (18/11) στις 12:00 και η σέντρα θα δοθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. Χαρακτηριστικό της καθυστέρησης είναι το γεγονός ότι η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει προετοιμασία από αρχές Αυγούστου και θα δώσει 4 μήνες μετά το πρώτο της επίσημο παιχνίδι.
Το πρωτάθλημα Κ19 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και τέσσερις γύρους. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, θα ακολουθήσουν ημιτελικοί αγώνες χιαστί ανάμεσα στους δυο πρώτους των δύο ομίλων, από όπου θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού και ο πρωταθλητής.