Στα Χανιά δοκιμάζεται σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

XANIA PAS SHMATA

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται από χτες στην Κρήτη ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη σημερινή (5 μ.μ.) αναμέτρηση με τα Χανιά νιά για την 4η αγωνιστική της Super League 2.
Μετά το ματς της Δευτέρας με τον Εργοτέλη, ο Γιαννίκης προσπάθησε να ανορθώσει το ηθικό των παικτών του και να εστιάσει στα λάθη που έγιναν κυρίως στο ανασταλτικό και αμυντικό κομμάτι.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης, έχει σήμερα στη διάθεσή του δύο από τα βασικά «όπλα» του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα, τον Κρίζμαν και τον Κάστρο.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ για τη σημερινή αναμέτρηση με τους Χανιώτες ολοκληρώθηκε χτες το πρωί και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια με νέα πτήση το μεσημέρι βρέθηκε στα Χανιά.
Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννίκογλου, Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Παντελάκης, Ζιούλης, Σιόντης, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Λιάσος, Καρτάλης, Νικολιάς, Ξύδας, Νάουμετς, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.
Σχετικά με τα πλάνα του Γιαννίκη για τον σημερινό αγώνα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αλλαγή συστήματος σε 4-4-2, όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη. Στην άμυνα τα πρόσωπα δύσκολα θα αλλάξουν, στη μεσαία γραμμή Σιόντης, Κάστρο και Λιάσος διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Πίτου Γκαρσία δείχνει να μην μπορεί να βγάλει εύκολα 90λεπτο.
Στην επίθεση Νάουμετς και Νικολιάς θεωρούνται σίγουροι, όπως και ο σκόρερ Παμλίδης που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και σκοράρει συνεχώς. Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Χουτεσιώτης (Γιαννίκογλου), Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Παντελάκης, Καρτάλης (Κάστρο), Πίτου Γκαρσία (Λιάσος), Νάουμετς, Νικολιάς, Παμλίδης, Κρίζμαν.

Διαιτητής ο Γκάμαρης
Ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.
Βοηθοί του Γκάμαρη θα είναι ο Δημήτρης Κύριος από την Αρκαδία και ο Θεόδωρος Γουρνιάς από την Ανατολική Αττική και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από την Αθήνα.

Χωρίς Ζιαμπάρη τα Χανιά
Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τραυματία Ζιαμπάρη, ο οποίος στάθηκε πολύ άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει 6 μήνες εκτός δράσης μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Να σημειωθεί ότι το σημερινό παιχνίδι κρύβει ιδιαιτερότητες για 4 παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, τους Παντελάκη, Ζιούλη, Ξύδα και Λέο, οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα των Χανίων. Η ΠΑΕ Χανιά, όπως είναι το επίσημο όνομα του σημερινού αντιπάλου του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι η ομάδα που προέκυψε από τη συνένωση του ΑΟ Χανίων με τον Κισσαμικό.