Δεσπόζει το Κράψη-Καστρίτσα στους «16» του Κυπέλλου

on .

 PODOSFAIRO MPALA

• Πραγματοποιήθηκε, χθες, στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ. Από τα οκτώ ζευγάρια που προέκυψαν από την κληρωτίδα, αναμφίβολα ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στην Κράψη και τον πρωτοπόρο στην Α’ Ερασιτεχνική, Αγροτικό Καστρίτσας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια ανάμεσα στην Πίνδο Κόνιτσας και στη Θύελλα Κατσικάς, αλλά και αυτό μεταξύ της Αγίας Μαρίνας και του Αετού Νήσου.
Η εκπρόσωπος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική Ανατολή, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Πωγωνάτο εκτός έδρας, αλλά ύστερα από αίτημα της ομάδας του Δελβινακίου εξ αρχής να αγωνιστεί εκτός έδρας λόγω καθημερινής, το παιχνίδι θα γίνει στην Ανατολή και οι δυο ομάδες θα μοιραστούν τα έξοδα του αγώνα.
Τέλος, ο έτερος Αγροτικός που πρωταγωνιστεί στην Α’ Ερασιτεχνική, Αστέρας Άνω Καλαμά θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με την Προοδευτική Περάματος.
Τα τέσσερα πρώτα ζευγάρια που βγήκαν από την κληρωτίδα θα τεθούν αντιμέτωπα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και τα υπόλοιπα στις 27 του ίδιου μήνα. Οι αγώνες και σε αυτή τη φάση είναι νοκ-άουτ.
Αναλυτικά:
20/11
Κάστρο- Χουλιαράδες
Πίνδος Κόνιτσας-Θύελλα Κατσικάς
Λογγάδες-Θύελλα Ελεούσας
Μέτσοβο-Ασβεστοχώρι
27/11
Κράψη-Καστρίτσα
Προοδευτική Περάματος-Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά
Πωγωνάτος-Ανατολή
Αγία Μαρίνα-Νησί