Την Παρασκευή ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται στη Λιβαδειά

on .

PAS PROPONHSH 22 10 19

• Μεθαύριο Παρασκευή (25/10, 7:30 μ.μ.) θα επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς τότε ορίστηκε το παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, αναμέτρηση που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ Sports.
Με μια ακατανόητη και... αντιεμπορική απόφαση η Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, ορίζοντας το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής για την Παρασκευή το απόγευμα στις 19:30, σε εργάσιμη μέρα και ώρα δηλαδή. Προφανώς, η ημέρα και η ώρα του παιχνιδιού του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό ορίστηκαν από την ΕΡΤ, η οποία δείχνει να μην... πολυπιστεύει εμπορικά το προϊόν που τελικά αγόρασε.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 25/10, 19:30: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Σάββατο 26/10, 15:00: Καραϊσκάκης Άρτας – Απόλλων Λάρισας, Κυριακή 27/10, 14:45: Χανιά – Απόλλων Σμύρνης, 15:00: Κέρκυρα - Παναχαϊκή, 15:00: Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας, Δευτέρα 28/10, 17:00: Εργοτέλης - Πλατανιάς Χανίων.

Προβλήματα ενόψει Λιβαδειάς
Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Αργύρης Γιαννίκης και μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τη μάχη στη Λιβαδειά. O Tρικαλινός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του την Παρασκευή τουλάχιστον 4 παίκτες και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν αυτοί θα είναι και περισσότεροι. Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι εδώ και καιρό τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης. Εκτός είναι και ο Βόσνιος Ράντοβατς που υπέστη διάστρεμμα σε πρόσφατο φιλικό με την Κέρκυρα. Αρκετές προπονήσεις έχει χάσει και ο Κρίζμαν, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Επίσης από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζε ο Λώλης, αλλά και ο Πανουργιάς που ταλαιπωρείται από ίωση.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Το τελικό ποσό της ΕΡΤ
Το ποσό των 5.325.000 ευρώ θα είναι τελικά το συνολικά τίμημα της ΕΡΤ για τη συμφωνία με την Super League 2 για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νεοσύστατης κατηγορίας.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός θα πάρουν ένα ποσό της τάξης των 750.000 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες 9 ομάδες θα πάρουν περίπου 425.000 ευρώ η κάθε μια. Φυσικά αυτά τα χρήματα είναι μικτά και πρέπει να αφαιρεθούν οι κρατήσεις για τη διοργανώτρια Super League 2, την ΕΠΟ, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.

Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης
Ένας από τους πιο σημαντικούς προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνώριμη φιγούρα των ελληνικών πάγκων έφυγε χτες από τη ζωή. Ο λόγος για τον Χρήστο Αρχοντίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.
Ο Σερραίος προπονητής είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, ενώ είχε καθίσει και στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 1984-85 και είχε επιτύχει την άμεση επάνοδο τότε του ΠΑΣ από τη Β' στην Α Εθνική.
Η κηδεία του Χρήστου Αρχοντίδη θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στον τόπο καταγωγής του, το χωριό Λευκώνα Σερρών.