Με Κέρκυρα το Σάββατο, με Παναχαϊκή την Κυριακή

on .

PAS PROPONHSH 5

• Την αγωνιστική αδράνεια και την έλλειψη επίσημων παιχνιδιών προσπαθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και για τον λόγο αυτό έκλεισε για το Σαββατοκύριακο δύο φιλικά στα Γιάννινα με αντιπάλους Κέρκυρα (12/10) και Παναχαϊκή (13/10).
Μετά και την αναβολή του ΔΣ της Super League 2 για την επόμενη εβδομάδα, αλλά και την οριστική απόφαση να μην διεξαχθούν αγώνες ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι του ΠΑΣ κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν δύο φιλικά, ένα το Σάββατο και ένα την Κυριακή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (12/10) στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής και την επόμενη ημέρα, την Κυριακή (13/10) στις 15:00 θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Πάτρα.
Τα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν και τα δύο στο κεντρικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού στην Ανατολή καθώς το "Ζωσιμάδες" δεν είναι ακόμα έτοιμο μετά την επισπορά που έχει γίνει στον χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου. Στα δύο φιλικά κόντρα στους Κερκυραίους και τους Πατρινούς ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του καθώς θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.
Ο ΠΑΣ έχει αντιμετωπίσει πάλι την Κέρκυρα πριν από περίπου ένα μήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου, με τον νεαρό Γροσδάνη τότε πρόσωπο του φιλικού και τον ΠΑΣ να επικρατεί με 2-0. Με την Παναχαϊκή υπήρχε προγραμματισμένο φιλικό στις 31 Αυγούστου, το οποίο είχε ακυρωθεί λόγω της κλήρωσης του πρωταθλήματος που είχε φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στην πρεμιέρα.

Έμφαση στην επιθετική τακτική
Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, με την ελπίδα ότι αυτή θα γίνει το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου.
Η χτεσινή πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής στο ξεκίνημα και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό με έμφαση στην επιθετική τακτική και τη δημιουργία φάσεων. Ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και το τεχνικό επιτελείο δουλεύουν αρκετά τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι αυτό, δηλαδή τη δημιουργία ευκαιριών με ανάπτυξη είτε από τον άξονα είτε από τα άκρα.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10:00 στο ΠΕΑΚΙ και θα είναι η τελευταία πριν τα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου με Κέρκυρα και Παναχαϊκή.