Σε αναγκαστική παύση ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS 05 10 2019

Σε αγωνιστική απραξία θα μείνει το Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αναβολή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που αποφάσισε το έκτακτο ΔΣ της Super League 2 την Τετάρτη.
Μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, το "αγκάθι" των τηλεοπτικών παραμένει ανοιχτό και για αυτό οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή μέχρι νεωτέρας. Η διαφωνία που έχει προκύψει με την ΕΡΤ, αφορά στην προσφορά που κατατέθηκε από την κρατική τηλεόραση και είναι ζωτικής σημασίας καθώς η βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων της κατηγορίας εξαρτιέται άμεσα από τα οικονομικά δεδομένα των τηλεοπτικών συμβολαίων.
Πάντως οριστική απόρριψη στην αντιπρόταση της ΕΡΤ δεν υπάρχει ακόμα, γιαυτό και οι ομάδες θα εξετάσουν εκ νέου την στάση τους σε νέο ΔΣ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Για αυτό τον λόγο η Super League 2 έχει ζητήσει να λάβει προσφορές από συνεργεία παραγωγής για να διαπιστωθεί το συνολικό κόστος κι από τη διαδικασία αυτή θα κριθεί η οριστική απάντηση της προς την ΕΡΤ.
Συνεχίζονται οι προπονήσεις
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της προετοιμασίας από τον Αργύρη Γιαννίκη και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάει... περίπατο. Η ομάδα της Ηπείρου έδωσε δύο αγώνες, έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο κόντρα στον Ασπρόπυργο και τώρα είναι υποχρεωμένη να περιμένει τις εξελίξεις για να μάθει το πότε θα ξαναδώσει επίσημο παιχνίδι.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται καθημερινά. Χτες έγινε μία πρωινή, ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση. Οι τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης παραμένουν εκτός προπονήσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Ξύδας, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.
Σήμερα το πρωί υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση και στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό Κυριακή και Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκουραστούν. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης.