Τελευταίες δοκιμές στον ΠΑΣ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας

on .

PAS APOLLON LARISAS SHMATA

• Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, το όγδοο της φετινής προετοιμασίας, δίνει σήμερα το απόγευμα (5:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανηπειρωτικό Ανατολής.
Στο σημερινό φιλικό ο Τρικαλινός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια σχέδια και πλάνα που έχει στο μυαλό του κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχασε στο νήμα τη 2η θέση και το μπαράζ ανόδου από τον Πλατανιά. Φυσικά, ο Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη, αλλά και τον Ξύδα που ακολουθεί αποθεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη κόντρα στην Κέρκυρα. Οι εργασίες που ξεκίνησαν για τη συντήρηση και την επισπορά του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου μετέφεραν το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας αναγκαστικά στο Πανηπειρωτικό Ανατολής. Η ώρα έναρξης δεν άλλαξε, το φιλικό θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα έχει ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Με 22 παίκτες ο Απόλλων Λάρισας
Προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας είναι ο Γιάννης (Άριαν) Μπελά, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Ηπειρωτών. Στην αποστολή του που θα ταξιδέψει αυθημερόν στα Γιάννενα περιλαμβάνονται οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές. Γκέκας, Βασιλειάδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Κούλπας, Κωστούλας, Χατζής, Τασιούλης, Νούσιος, Γεωργακόπουλος, Νύκταρης, Μπιμάι, Καμπέρης, Καρίκι, Μπρέμπος, Μπαστακός, Ναζίμ, Γκουστάβο, Βαγενάς, Σιφναίος.

Την Τετάρτη το ματς Κυπέλλου
Παρότι εκκρεμεί ακόμα η ένσταση που κατέθεσε η Ελασσόνα σε βάρος του Ασπροπύργου κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, η ΕΠΟ χτες όρισε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ασπρόπυργο, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 στην έδρα φυσικά του Ασπροπύργου. Να σημειωθεί ότι ακόμη εκκρεμούν παιχνίδια προηγούμενων γύρων στο Κύπελλο, όπως αυτό της Αταλάντης με τον Ολυμπιακό Βόλου με τον νικητή να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, όπως και ο αντίπαλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Θα είναι μια εκ των Αιολικού που θα αντιμετωπίσει για την τρίτη φάση τον νικητή του αγώνα του β' γύρου Κόρινθος - Νίκη Βόλου. Στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου, οι γηπεδούχες ομάδες είναι αυτές που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση και αγωνίζονται είτε στη Football League είτε είναι Κυπελλούχες ομάδες Ενώσεων. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το τριήμερο 24/26/09 και χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση προκρίνεται ο Πανσερραϊκός. Συνολικά θα προκριθούν 13 ομάδες στην επόμενη φάση, στην οποία θα μπουν και οι ομάδες της Super League 1 που τερμάτισαν από την 6η έως την 13 θέση την περασμένη σεζόν αλλά και ο Βόλος που είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία.