Με Απόλλωνα Λάρισας η πρόβα «τζενεράλε» του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GHPEDO ZOSIMADES

• Το νικηφόρο φιλικό της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα δεν ήταν τελικά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς όπως ανακοινώθηκε χτες θα γίνει ακόμα ένα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας την Παρασκευή και πάλι στο «Ζωσιμάδες».
Η ομάδα της Λάρισας έφτασε πέρυσι μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου και έχασε στο νήμα την δεύτερη θέση από τον Πλατανιά Χανίων. Προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας είναι ο Γιάννης Μπελά, βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα που φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα της γιαννιώτικης ομάδας. Μάλιστα ο Μπελά βρέθηκε την Κυριακή στο «Ζωσιμάδες» και παρακολούθησε από κοντά το φιλικό του ΠΑΣ με την Κέρκυρα.
Το φιλικό της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής και θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ότι δηλαδή ίσχυε και στα προηγούμενα φιλικά. Να σημειωθεί ότι ΠΑΣ και Απόλλων Λάρισας θα τεθούν αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Super League 2 και συγκεκριμένα την 11η αγωνιστική. Η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 16.30, στο εκδοτήριο στους Ζωσιμάδες, με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 να ισχύουν στον αγώνα.

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Ξύδας
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Ξύδας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τραυματίστηκε στο κυριακάτικο φιλικό με την Κέρκυρα. Ο μεσοεπιθετικός της γιαννιώτικης ομάδας χτύπησε σε μονομαχία του με τον Παναγιωτίδη της Κέρκυρας και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα για εξετάσεις και ακτινογραφίες.
Τα νέα τελικά ήταν καθησυχαστικά καθώς απέφυγε τα χειρότερα με ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον κρατήσει 10-15 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Υπό προϋποθέσεις ο Ξύδας ίσως προλάβει και το ματς της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, κάτι το οποίο όμως θα φανεί τις επόμενες ημέρες με βάση την πορεία της αποθεραπείας του.

Μαθαίνει αντίπαλο στο κύπελλο ο ΠΑΣ
Τον πρώτο του αντίπαλο στο Κύπελλο θα μάθει σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στη συγκεκριμένη φάση του κυπέλλου μπαίνουν στην διοργάνωση και οι 12 ομάδες της Super League 2 μαζί με τις 13 ομάδες που έχουν προκριθεί από τις 4 προηγούμενες φάσεις. Προκύπτουν 12 ζευγάρια και μία ομάδα προκρίνεται άνευ αγώνος. Τα παιχνίδια της 4ης φάσης είναι αγώνες μονοί αγώνες νοκ άουτ και γίνονται στις έδρες των αδύναμων ομάδων. Δηλαδή ο ΠΑΣ θα δώσει το παιχνίδι εκτός έδρας με όποια ομάδα κληρωθεί σήμερα.