Συνεχίζονται οι δοκιμές προσώπων και σχημάτων στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

STADIO ZOSIMADES

Στα φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 για τις 29 Σεπτεμβρίου.
Ο Αργύρης Γιαννίκης και το τεχνικό επιτελείο θα καταρτίσουν ένα πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας για αυτές τις έξτρα δύο εβδομάδες. Ήδη έχουν κλειστεί δύο φιλικά στα Γιάννινα, αύριο Παρασκευή με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κυριακή με την Κέρκυρα και τα δύο στο «Ζωσιμάδες», ενώ δεν αποκλείεται να κλειστεί ένα ακόμα φιλικό για την επόμενη εβδομάδα.

Πλαστή ενημερότητα ο Απόλλων Πόντου
Σαν βόμβα έσκασε χτες η είδηση πως ομάδα της Super League 2 έχει καταθέσει πλαστή φορολογική ενημερότητα και κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, η Γενική διεύθυνση εισφορών του ΕΦΚΑ απέστειλε χτες επιστολή προς τους ποδοσφαιρικούς και τους τακτικούς εισαγγελείς, ενημερώνοντας πως η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Πόντου είναι πλαστή. Τον λόγο πλέον παίρνει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής. Το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας προβλέπει πρόστιμο 20-200.000 ευρώ και από ποινή αφαίρεσης έξι τουλάχιστον βαθμών έως και ποινή υποβιβασμού στην κατώτερη κατηγορία. Την υπόθεση παρακολουθεί από κοντά ο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προκύψει ζήτημα κάλυψης κενού, αν η ομάδα της Καλαμαριάς τελικά υποβιβαστεί. Θα πρέπει βέβαια, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου να έχει βγει η τελεσίδικη απόφαση, αφού την συγκεκριμένη μέρα θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.