Με Θεσπρωτό αντί Λάρισα θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Αλλαγή ομάδος έγινε στο σαββατιάτικο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι η γιαννιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό στο «Ζωσιμάδες» και όχι τη Λάρισα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Η λαρισινή ομάδα ζήτησε το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων να γίνει στην έδρα της στο AEL FC Arena, κάτι όμως που δεν δέχτηκε η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC Arena, ο οποίος είναι σε κάκιστη κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ και ιδίως ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης άναψε «κόκκινο φως» για το φιλικό σε αυτό το γήπεδο υπό τον φόβο ενός νέου σοβαρού τραυματισμού και μοιραία το φιλικό με την ΑΕΛ ακυρώθηκε.
Το ενδεχόμενο να μείνει ο ΠΑΣ χωρίς φιλικό και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ορατό, όμως οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν φιλικό με τον Θεσπρωτό, την ομάδα της Ηγουμενίτσας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.
Το φιλικό θα γίνει, όπως και όλα τα προηγούμενα, στην έδρα του ΠΑΣ στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο (07/09) στις 17:30. Η μετάθεση κατά μία ώρας της έναρξης του φιλικού έχει να κάνει φυσικά με το φαινόμενο που παρατηρήθηκε στα φιλικά με Βέροια και Καραϊσκάκη Άρτας, να πέφτει το σκοτάδι και το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού να γίνεται χωρίς προβολείς.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγες ημέρες προπονητής του Θεσπρωτού έχει αναλάβει η παλιά δόξα ποδοσφαιρικά, αλλά και προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε χτες με απογευματινή προπόνηση, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση φυσικά τους τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη.
Το μενού περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής ανάλυσης και προσαρμογής, αλλά και ασκήσεις κυκλοφορίας και ανάπτυξης παιχνιδιού.