Στο ΠΑΣ Γιάννινα ο Επαμ. Παντελάκης

on .

pantelakhs

• Στην απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απέκτησε τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Ο 24χρονος Χανιώτης κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Ηπείρου και έρχεται στον ΠΑΣ με ελεύθερη μεταγραφή, με την προηγούμενη του ομάδα τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει στο 30%.
Ο Παντελάκης την περσινή σεζόν είχε τέσσερις συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή στο μέλλον.
Παρότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελάκη, η επισημοποίηση ήρθε μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νώντα Παντελάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατά την προηγούμενη σεζόν. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Το βιογραφικό του Παντελάκη
Ο Παντελάκης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1995 στα Χανιά και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες του Εργοτέλη. Το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου, με την φανέλα της οποίας έκανε το ντεμπούτο του στη Supe League σε ηλικία 19 ετών. Τον Ιανουάριο του 2015, μετακινήθηκε ως δανεικός στο Φωστήρα. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε στον Ολυμπιακό, όμως αμέσως μετακινήθηκε ως δανεικός στον Κισσαμικό, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018. Τον περσινό Αύγουστο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί στους «πράσινους» παρά τις ευκαιρίες που έδινε ο Δώνης σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.