Δύο ακόμη προσθήκες και μια ανανέωση στην Ανατολή

on .

anatoli

• Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Ανατολής για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα την βρει στη Γ Εθνική.
Αποκτήθηκαν ακόμη δυο ποδοσφαιριστές, οι Νούγιας και Βελτσίστας, ενώ με την ομάδα ανανέωσε ο Εμβραίζογλου.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Εμβραΐζογλου πραγματοποιώντας πέρυσι καλές εμφανίσεις, καθιερώθηκε αμέσως στην Ανατολή. Ο Σωκράτης Νούγιας, μεσοεπιθετικός, αποκτήθηκε από το Σούλι Παραμυθιάς. Ο 19χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Βελτσίστας αποκτήθηκε από τους Χουλιαράδες.

Ήττα στο πρώτο τεστ
Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η Ανατολή ηττήθηκε στο γήπεδό της από το Σούλι Παραμυθιάς με 0-3 , ωστόσο στο πρώτο μέρος με την καλή εικόνα και τις ευκαιρίες που είχε , θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ. Με Νούγια και Σκανδάλη έχασε δυο καλές στιγμές η Ανατολή στο πρώτο δεκάλεπτο. Το Σούλι έχασε πέναλτι με τον Παπαρούνα στο 18’, ενώ στο 24’ η Ανατολή έχασε διπλή ευκαιρία με Σκανδάλη και Τσουμάνη, με την ομάδα της Παραμυθιάς να έχει δοκάρι στο 45’ με τον Παπαρούνα.
Στο δεύτερο μέρος το Σούλι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τρία τέρματα.
Με Ντόκο στο 47’, με Πλατιά στο 55’ και με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Κωσταμένα στο 65’.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι επτά παίκτες από την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα (Τσούνης, Τάτσης, Καραμποίκης, Βασιλάκης, Κάγια, Γεωργούλας, Πλατιάς) μετακόμισαν στο Σούλι και κανείς δεν επέλεξε την έτερη ομάδα της πόλης, την Ανατολή.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Ανατολή είναι με την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας στις 18.30 την Τετάρτη, ενώ θα δώσει δυο ακόμη φιλικά με την Αναγέννηση Άρτας.(01/09 στην Άρτα και 15/9 στο γήπεδο της Ανατολής.
Διαιτησία: Νέος (Κολιός-Σπυρογιώτης).
Ανατολή: Διαμάντης, Πάσχος, Γκούμας Κ., Τζίμας, Νούγιας, Εμβραϊζογλου, Τσουμάνης, Κλιτσινάρης, Μπίζιος, Σκανδάλης, Φωλίνας.
Αγωνίστηκαν και οι: Βελτσίστας, Πολυχρόνης, Χριστακόπουλος, Νάσιος, Μαλάτος, Μαρμούτας, Τσεκούρας, Γκούμας Ι., Κολιούσης, Γιώτης, Τσιλιγιάννης, Γκούβας.
Σούλι Παραμυθιάς: Διασυνός, Μούτσιος, Γεωργούλας, Τάτσης, Παπαρούνας, Ντόκος, Μώκος, Αναστασιάδης, Γεωργάκης, Κύργιος, Διαμάντης
Αγωνίστηκαν και οι: Πλατιάς, Κωσταμένας, Καραμποϊκης, Ηλίας, Μητσέλος, Βασιλάκης, Τσούνης, Βένος, Παπαδόπουλος, Κάγια, Γεωργίου.
ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ