Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό για τον ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH AYG 2019 02

• Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χτεσινό ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει και του σαββατιάτικου φιλικού με αντίπαλο τη Βέροια στο «Ζωσιμάδες».
Αναμένεται να επιστρέψουν και οι Ζιούλης, Πανουργιάς και Νάουμετς, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Τα δεδομένα προβλήματα τραυματισμών είναι γνωστά και αφορούν τους Σεργκελασβίλι και Πάντελιτς. Ο Σέρβος μέσος επισκέφτηκε τον προσωπικό του γιατρό στην πατρίδα του για το πρόβλημα που έχει στον προσαγωγό, ο οποίος του συνέστησε ενδυνάμωση και από ότι φαίνεται θα αποφύγει, τουλάχιστον προς το παρόν, το χειρουργείο.
Για σήμερα υπάρχει μία προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα στις 19:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Αποφασίζει αύριο  η Super League 2
Αποφάσεις για πολλά και κρίσιμα ζητήματα θα πάρουν αύριο Πέμπτη οι ομάδες της Super League 2 στο σημαντικό ΔΣ της νεοσυσταθείσας κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι και η ημερομηνία κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.
Παράλληλα, θα αποφασιστεί και η ακριβής ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Το αρχικό πλάνο ήταν για έναρξη το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχει ενδεχόμενο μετάθεσης για μία ή δύο εβδομάδες, προκειμένου να έχει υπάρξει μέχρι τότε μια συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις μεταδόσεις της ΕΡΤ. Επίσης, το αυριανό ΔΣ της Super League 2 θα αποφασίσει και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ 19 της κατηγορίας για τη νέα σεζόν.
Νωρίτερα την Πέμπτη, στις 10:30 το πρωί, ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και της Super League Μηνά Λυσάνδρου θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.