Πήρε σάρκα και οστά η νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC.

on .

wfc giannena
• ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC είναι η νέα ονομασία της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής μας, καθώς εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο το καταστατικό και η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Πρόεδρος θα είναι ο Μιχάλης Τσίντας,ενώ χρέη αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Κων/νος Παύλου.
Εντός των ημερών ολοκληρώνονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η νέα ομάδα να αγωνισθεί στη Α Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC η νέα ονομασία της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων.
Εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο το καταστατικό και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου με την ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, και Διακριτική ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC.
Εντός των ημερών ολοκληρώνονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η νέα ομάδα να αγωνισθεί στη Α Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.
Ακολούθως θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με έντονη τη γυναικεία παρουσία, και το οποίο θα αποτελείται από τους:
Μιχάλη Τσίντα Προεδρο
Κωνσταντίνο Παύλου Αντιπρόεδρο Α'
Ηλία Κωτσόβολο Αντιπρόεδρο Β'
Νάνσυ Μαυρογιώργου Γενικό Αρχηγό - Εκπρόσωπο Τύπου
Μυρτώ Τόλη Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων
Δήμητρα Τσίντα Γραμματέα
Στέφανο Στόλη Ταμία
Ο Αύγουστος αποτελεί μήνας εξελίξεων για την ομάδα μας ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτή τη στιγμή, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει έρθει σε επαφή για τον νέο προπονητή, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο και το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Το σήμα της ομάδας
Στο επάνω μέρος αναγράφεται ο τίτλος της ομάδας, ανάμεσα σε 2 κεραυνούς. Στο κέντρο ο ΑΕΤΟΣ από το αρχαίο νόμισμα των Ηπειρωτών, η φράση ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και μια μπάλα ποδοσφαίρου. Στο κάτω άκρο γράφεται 2015, έτος συγκρότησης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων. Το έμβλημα περιβάλλεται από δάφνες.
Προπονητής ο Γιώργος Σπυριδωνίδης
Με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη, πρώην προπονητή του Άρη, θα πορευτεί τη νέα χρονιά στον πάγκο της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC.
Η διοίκηση της ομάδας, όπως αναφέρει,δείχνοντας από τη πρώτη στιγμή τις προθέσεις της να ισχυροποιηθεί στα σαλόνια της Α' Εθνικής Κατηγορίας η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Πόλης μας, ανέθεσε τα προπονητικά ηνία στον έμπειρο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Σπυριδωνίδη.