Τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΣ στο Καρπενήσι

on .

rantovats

• Τις τελευταίες ημέρες της παρουσίας του στο Καρπενήσι διανύει ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς συμπλήρωσε ήδη οκτώ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα.
Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες της ομάδας της Ηπείρου επέστρεψαν χτες στις προπονήσεις και μάλιστα διπλές, πρωί και απόγευμα. Τα ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη αφορούν τον Ράντοβατς. Ο Βόσνιος μέσος είχε πρόβλημα στο νύχι του ποδιού του και προκειμένου να αποφευχθεί μια φλεγμονή προτιμήθηκε να μείνει εκτός φουλ ρυθμού για λίγες ημέρες και να κάνει ατομικό αντοχής και αερόβιες ασκήσεις.
Ο Ράντοβατς ξεπερνάει το πρόβλημα του και σιγά σιγά ανεβάζει στροφές και ακολουθεί τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.
Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια είχαν ελεύθερη την υπόλοιπη ημέρα τους. Κάποιοι εξ αυτών επισκέφτηκαν το μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας στο γραφικό χωριό Προυσό Ευρυτανίας, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν να χαλαρώσουν στις καφετέριες του Καρπενησίου.
Ο ΠΑΣ θα παραμείνει στο Καρπενήσι ακόμα δύο ημέρες, μέχρι την Πέμπτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του στα Γιάννινα. Στο διάστημα της παραμονής του στην Ευρυτανία δεν θα δώσει κάποιο φιλικό προετοιμασίας και όπως όλα δείχνουν το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ θα είναι αυτό με την Λάρισα την Τετάρτη 7 Αυγούστου στα Γιάννινα.