Νέα του ερασιτεχνικού

on .

eras

Ανανεώσεις, έναρξη προετοιμασίας και φιλικά ανακοίνωσαν οι Ραφταναίοι
• Η Διοίκηση των Ραφταναίων ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη παίκτες από το περσινό ρόστερ που παρέμειναν στην ομάδα, καθώς και την έναρξη της προετοιμασίας (19/8) και τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Α.Ε. Ραφταναίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Γούλα, Δημήτρη Γκουτσίδη, Μιχάλη Στόλη και Νίκο Μπαϊκούση που θα έχει και Διοικητικό ρόλο, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανανεώσεων σε 16.
Επίσης, ανακοινώνεται η έναρξη της προετοιμασίας τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ενώ έχουν προγραμματιστεί τα κάτωθι φιλικά:
24/08 με ΠΑΟ Πεντέλης
28/08 με Κραψήτες Καππαδόκες
31/08 τουρνουά 45λεπτων παιχνιδιών στην Άρτα με Κιρκιζάτες
και ΔΙΑ Κωστακιών
07/09 με Α.Ε. Ρίζας
09/09 με Ολυμπιακό Βοτανικού

Πήρε Μιχαήλ η Κόντσικα
• Μετά την απόκτηση του Πέτρου Πέτσιου ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της Ελεούσας θα φορέσει τη νέα χρονιά τη φανέλα της Κόντσικας και αυτός είναι ο Χριστόφορος Μιχαήλ.
Ο Μιχαήλ, ο οποίος κατάγεται από την Κόντσικα θα ενισχύσει σημαντικά την επίθεση της ομάδας του Σωτήρη Ζαβογιάννη, ώστε να μπορεί να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα.

Οικονόμου και Καραγιώργος στην Κρύα
• Τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα της Κρύας και συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 19χρονος Ιάσωνας Οικονόμου από το Πέραμα και ο 19χρονος Γιώργος Καραγιώργος (φωτο) από την Φορτούνα Βαλανιδόραχης ομάδα Α' τοπικού της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου, ενώ μέχρι τότε θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές ανακοινώσεις.

Στον Βοτανικό ο τερματοφύλακας Χρήστος Βαγγελής
• Τον τερματοφύλακα Χρήστο Βαγγελή από τους Κραψήτες Καππαδόκες απέκτησε ο Ολυμπιακός Βοτανικού.
Η Διοίκηση της ομάδας έχει ήδη κάνει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ ώστε στο νέο πρωτάθλημα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και επιτέλους να έρθει η πολυπόθητη άνοδος που κυνηγάνε εδώ και πέντε χρόνια.

Ο Χρήστος Αντωνίου νέος τεχνικός στα Σερβιανά
• Το νερό στο αυλάκι άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά στην ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών με τη διοίκηση να ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Χρήστος Αντωνίου.
Ένας έμπειρος τεχνικός ο οποίος έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες της περιοχής μας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, πηγαίνει στα Σερβιανά σε μια δύσκολη, κακά τα ψέματα, στιγμή για την ομάδα αφού έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι παίκτες και θα χρειαστεί να χτίσει στην ουσία μια ομάδα από την αρχή.
Βέβαια ο Αντωνίου είναι συνηθισμένος στα δύσκολα και είναι μια πρόκληση και για αυτόν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Θρίαμβου Σερβιανών.
Ο Χρήστος Αντωνίου σε δήλωση του τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θέλω να πω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα με αρκετό ταλέντο, πειθαρχία και όρεξη για δουλειά και μια ομάδα που θα μπορεί να ονειρεύεται με ό,τι και αν σημαίνει αυτό».

Απέκτησε Τσαρακλημάνη η Κράψη
• Στην απόκτηση του επιθετικού Σπύρου Τσαρακλημάνη από τον Σκουφά Κομποτίου, προχώρησε ο ΠΑΣ Κράψης.
Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Κράψης καλωσορίζει στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται μια παραγωγική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.
Επιστροφή Πέτρου Πέτσιου στην Κόντσικα
• Ένα δικό της παιδί επιστρέφει στην ομάδα της Κόντσικας με τον 26χρονο Πέτρο Πέτσιο να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο Πέτσιος έχει φορέσει για πολλά χρόνια την φανέλα της Κόντσικας και η συμφωνία με τη διοίκηση δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να έρθει.
Ο αμυντικός μέσος είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα αυτό άλλωστε έκανε και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε (Ερασιτέχνης ΠΑΣ, ΑΠΟΕΛ, Κρύα, Πέραμα, Πράμαντα και Ελεούσα) στο να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α' κατηγορία.

Προπονητής τερματοφυλάκων στο Νεοχωρόπουλο ο Γκοτζιάς
• Στην πρόσληψη προπονητή τερματοφυλάκων προχώρησε το νεοφώτιστο στη Β' κατηγορία Νεοχωρόπουλο με τη διοίκηση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Γκοτζιά.
Η διοίκηση με αυτή της την κίνηση δείχνει ότι στηρίζει τους νέους ανθρώπους (άλλωστε και πρόσληψη του Τάσου Κουσουρή ως προπονητή αυτό έδειξε) δίνοντας ευκαιρίες για να δείξουν τι μπορούν να πετύχουν.

Κ.Πυρσού - Δ.Σπανός υπεύθυνοι ακαδημίας στην Πίνδο
• Όπως έγινε γνωστό από το Δ.Σ της Πίνδου Κόνιτσας υπεύθυνοι της ακαδημίας ορίστηκαν οι Κων/να Πυρσού και Δημήτρης Σπανός, ενώ υπενθυμίζεται ότι προπονητής της ακαδημίας είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Γεωλδάσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.: «Στην πρώτη επαφή με τον προπονητή της Ακαδημίας μας Γiώργο Γεωλδάση προχώρησαν οι γονείς και φίλοι του Συλλόγου, με τον οποίο συζήτησαν τα σχέδια και το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί φέτος ο προπονητής. Επιλέχθηκαν επίσης οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, από την πλευρά της διοίκησης η ΠΥΡΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και από την πλευρά των μελών του Συλλόγου ο ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ που μαζί με τον προπονητη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Η πρώτη προτεραιότητα όλων είναι να φροντίσουμε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον».

Play out και στη Β' κατηγορία
- Στις 2/9 η κλήρωση Α' και Β' κατηγορίας
• Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗΠ ανάρτησε την προκήρυξη των πρωταθλημάτων Α', Β' και Γ' κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Σε αυτή παραμένει ως έχει η ανάδειξη πρωταθλητή στην Α' κατηγορία, αλλά και τα play-out, όπως παραμένει και το πλεονέκτημα των επτά βαθμών που μπορεί να έχει η 11η ομάδα από τη 13η ώστε να μη συμμετέχει στα play out.
Στη Β΄κατηγορία ισχύουν ότι και πέρυσι, οι πρωταθλητές των δύο ομίλων κερδίζουν απευθείας την άνοδο, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2, 3 και 4 κάθε ομίλου θα δώσουν αγώνες play off (εκτός αν η διαφορά 2ου και 3ου είναι ίση η άνω των επτά βαθμών) και ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα πάρει την άνοδο.
Φέτος αλλάζει όμως ο τρόπος παραμονής στη Β' κατηγορία όπου μπαίνουν τα play out με τις ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 12η μέχρι 14η να δίνουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή τους εκτός αν η βαθμολογική διαφορά που θα έχει ο 12ος με τον 14ο είναι ίση η πάνω από τους επτά βαθμούς.
Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α' και Β'κατηγορίας θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και στις 9 του ίδιου μήνα η κλήρωση της Γ'.

Κτενάς και Λάππας στον Αγροτικό Αστέρα
• Την ενίσχυση του συνεχίζει ο Αγροτικός Αστερας Άνω Καλαμά, καθώς απέκτησε τον Παύλο Κτενά και τον Ανδρέα Λάππα, ενώ επιστρέψει στην ομάδα ο Γιώργος Μπαρίμης.
Ο Παύλος Κτενάς, κεντρικός αμυντικός έπαιξε πέρυσι στον Θρίαμβο Σερβιανων, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πανλευκάδιο.
Ο Ανδρέας Λάππας, επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Κράψη, Αετό Νήσου, ΑΠΟΕΛ και Ροδοτόπι.
Ο Γιώργος Μπαριμης που αγωνίζεται είτε ως αμυντικό χαφ είτε ως δεξί μπακ, επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από σπουδές εκτός Ιωαννίνων.

Στους Χουλιαράδες ο Γιώργος Τάτσης
• Τον νεαρό επιθετικό Γιώρο Τάτση από την Προοδευτική Περάματος απέκτησε η ομάδα των Χουλιαράδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τάτση. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν ο πρώτος στόχος για τον προπονητή και τη διοίκηση μετά το διαζύγιο με την ομάδα του Περάματος. Ο Τάτσης έχει αγωνιστεί στην Κ15 του Παναθηναϊκού στον Ασπρόπυργο, στον Πανερυθριακό και στην πόλη μας με την ομάδα της Κρανούλας και του Περάματος. Η Διοίκηση σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Σπύρο Τασιούλα θα κινηθεί ακόμη για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της και όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεση του κ. Τασιούλα για την έναρξη της προετοιμασίας».

Τον μπόμπερ Κώστα Θανάση πήρε η Καστρίτσα
• Στην Καστρίτσα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο πρώτος σκόρερ του περασμένου πρωταθλήματος Κώστας Θανάσης με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του από την ομάδα της Ανατολής.
Ο Θανάσης ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική για την Ανατολή, πετυχαίνοντας 27 τέρματα, ενώ τις τελευταίες έξι χρονιές έχει βγει πρώτος σκόρερ, πέντε φορές στο πρωτάθλημα και τρεις φορές στο κύπελλο ερασιτεχνών.
Η Καστρίτσα έβαλε ένα πολύτιμο επιθετικό εργαλείο στο ρόστερ της, δείχνοντας ότι φέτος η διοίκηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άλλη μια προσθήκη στην ομάδα. Ο Κώστας Θανάσης (πρώην παίχτης Ανατολής) έρχεται να ενισχύσει την επίθεση. Του ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσει την νέα του ομάδα».

Συναινετικό διαζύγιο Χρυσοβίτσας - Κοντογιάννη
• Παρελθόν αποτελεί μετά από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Χρυσοβίτσας ο Δημήτρης Κοντογιάννης.
Οι λόγοι όπως τόνισε και ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με το PASsports.gr, είναι επαγγελματικοί και μόνον λόγω φόρτου εργασίας.
Ο κ. Κοντογιάννης θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο της ΑΣ Χρυσοβίτσας κ. Κώστα Τζήμα, τους κ.κ. Μπαλαούρα και Οικονόμου, αλλά και όλους τους παίκτες της ομάδας. Τους εύχεται ό,τι καλύτερο και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Κοντογιάννης ανέβασε την ομάδα αήττητη στην Β ερασιτεχνική κατηγορία.