Με τη συμμετοχή 102 αθλητών ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκι 35+

on .

THALASSIO SKI ENARKSH 26 7 19

• Με τη συμμετοχή 102 αθλητών ξεκίνησε στο κανάλι της Αμφιθέας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι 35+ 2019. Οι αθλητές προέρχονται από τις χώρες:Αυστρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Μεγ. Βρετανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και 20μελής αποστολή από την Ελλάδα.
Τους αθλητές και προσκεκλημένους καλωσόρισε στην τελετή έναρξης που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων «Παμβώτις» Κατερίνα Χαρίση, η οποία μετέφερε μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού,
Επίσης, τις ευχές του για καλές επιδόσεις και ασφαλείς αγώνες, έδωσαν στους αθλητές ο εκπρόσωπος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι και Wakeboard Δήμος Αλεξόπουλος και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι Βασίλης Μπαλαής.
Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε ο τ. αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ο οποίος εξέφρασε την πολύπλευρη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες εντάσσονται στον «χάρτη αθλητικού τουρισμού» που έχει δημιουργήσει.
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κώστας Γκόγκος μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου και καλωσόρισε τους αθλητές, ευχόμενος να απολαύσουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής.