Ξεκίνησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ

on .

PAS KARPENHSI 2019

• Στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες ημέρες μέχρι την Πέμπτη 1 Αυγούστου το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Η αποστολή της ομάδας της Ηπείρου αναχώρησε το πρωί οδικώς για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και το μεσημέρι έφτασε στον προορισμό της και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Avaris όπου και θα διαμείνει.
Το κλίμα στην αποστολή του ΠΑΣ ήταν καλό και για τους παλιούς παίκτες της ομάδας τα λημέρια είναι γνώριμα. Άλλωστε ο ΠΑΣ βρίσκεται για έβδομο συνεχόμενο καλοκαίρι στο Καρπενήσι και μάλιστα στο ίδιο ξενοδοχείο, οπότε για όσους έχουν παραμείνει στην ομάδα τα μέρη μόνο άγνωστα δεν είναι. Μετά την εγκατάστασή της στα δωμάτια του ξενοδοχείου, η αποστολή του ΠΑΣ γευμάτισε και το απόγευμα έκανε την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες της όμορφης και γραφικής πόλης της Ευρυτανίας.
Το ευχάριστο νέο της χτεσινής πρώτης προπόνησης στο Καρπενήσι αφορά τον Ντούσαν Πάντελιτς. Ο Σέρβος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και το μικρό τράβηγμα που είχε στον προσαγωγό και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης με τους υπόλοιπους παίκτες.
Οι προπονήσεις του ΠΑΣ στο Καρπενήσι θα είναι καθημερινά διπλές, με βάση το πρόγραμμα προετοιμασίας που έχουν καταρτίσει ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο.
Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί
Λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα για το Καρπενήσι χτες το πρωί ανακοινώθηκαν και οι νέοι αρχηγοί της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τους Τόλη Σκόνδρα, Μιχάλη Μπουκουβάλα και Αλέξανδρο Νικολιά.
Ο Σκόνδρας είναι από τους πιο παλιούς παίκτες πλέον στον ΠΑΣ καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2013. Μετράει 74 συμμετοχές στην Super League και 2 γκολ, 21 συμμετοχές και 3 γκολ στο Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και δυο φορές στο Europa League το μαγικό καλοκαίρι του 2016.
Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2016 από τον Ηρακλή και μετράει 67 συμμετοχές στην Super League με τους Ηπειρώτες με 2 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 8 παιχνίδια κυπέλλου δίνοντας 4 ασίστ.
Ο τρίτος εκ των αρχηγών, Αλέξανδρος Νικολιάς ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο του 2016 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει σκοράρει 3 φορές ενώ έχει δώσει και μια ασίστ, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο βάζοντας και 1 γκολ.