Πρώτη με αισιοδοξία χθες του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

1

• «Τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα», με την ομάδα της Ηπείρου να ξεκινάει από χθες την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Super League2 .
Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» και όχι στο Πανηπειρωτικό Στάδιο όπως τα προηγούμενα χρόνια, τελέστηκε χθες ο αγιασμός από τον π. Σταύρο Τσιόγκα και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού επιτελείου. Ένα ανανεωμένο επιτελείο που αποτελείται από τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, τον βοηθό του Νίκο Μπαδήμα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Σπ. Χριστόπουλο και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γ. Ντουρουντό.
Τα συνθήματα των εκατοντάδων φίλων της ομάδας για άμεση επάνοδο εκεί που ανήκει, στη Super League 1 δόνησαν το Ζωσιμάδες, υποδεχόμενοι παλιούς και νέους παίχτες του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου, ο επικεφαλής της ασφάλειας Φώντας Βρόσγος και ο υπεύθυνος των εισιτηρίων Αλέκος Πότσης, σύσσωμο το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές

2

Παρόντες Πανουργιάς-Οικονομόπουλος
Με 29 παίκτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με τους νεαρούς Βασιλάκη, Λώλη, και Γροσδάνη να είναι αυτοί που πήραν μέρος, ενώ ακόμη δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Παρόντες κανονικά στην προπόνηση ήταν οι Αντώνης Οικονομόπουλος (δεξιός οπισθοφύλακας) και Παντελής Πανουργιάς (κεντρικός αμυντικός), οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα. Αναλυτικά οι παίχτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση:
Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Σεργκελασβίλι, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σκόνδρας, Γώγος, Παπαδόπουλος, Λιάσος, Βασιλάκης, Πήλιος, Λέο, Κριζμάν, Ξύδας, Παμλίδης, Νάουμετς, Πάντελιτς , Ελευθεριάδης, Ράντοβατς, Καρτάλης, Ζιούλης, Ζώγκος, Λώλης, Γροσδάνης, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Αποστολόπουλος και Ελευθεριάδης.
Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις και οικογενειακό διπλό. Στο τέλος του διτέρματος αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Λάσα Σεργκελασβίλι, κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί.
Χωρίς Κάστρο και Κούζικ
Αν και έχει συμβόλαιο ακόμη με τον ΠΑΣ, ο Φάμπρι Κάστρο απουσίαζε από τη χθεσινή «πρώτη», με το σενάριο αποχώρησης από την ομάδα να μοιάζει πιθανό, χωρίς κάτι να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια για προσφυγή του. Από την άλλη ο Ουκρανός Όρεστ Κούζικ δόθηκε εκ νέου δανεικός για ένα έτος σε ουκρανική ομάδα, αυτή τη φορά σε ομάδα Α’ κατηγορίας, την Ντέσνα.

Διπλές προπονήσεις
Διπλές προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ σήμερα και αύριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΣ αυτή την εβδομάδα, ενώ το Σάββατο θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Η ομάδα θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.