ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

on .

giannikis

 Πριν 3 χρόνια, τέτοιες ημέρες, τα Γιάννινα ζούσαν ανεπανάληπτες στιγμές και ο ΠΑΣ έφτιαχνε το δικό του ποδοσφαιρικό... παραμύθι, βγαίνοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συμμετέχοντας στα προκριματικά του Europa League. Η επική νίκη με 3-0 επί της νορβηγικής Οντ και οι ονειρεμένες εικόνες με τα ταξίδια που ακολούθησαν στο Σίεν της Νορβηγίας και το Άλκμααρ της Ολλανδίας.

Τρία χρόνια μετά, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να μαζέψει τα «κομμάτια» του από τον οδυνηρό υποβιβασμό και να ανασυνταχθεί ενόψει της επόμενης ημέρας, η οποία τον βρίσκει στην Super League 2. Ο κύκλος των 8 συνεχόμενων σεζόν στην Super League, μαζί με την μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία, έκλεισαν και πλέον η ομάδα της Ηπείρου επιστρέφει στα... αλώνια.
Το σημερινό ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020 βρίσκει τον ΠΑΣ με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στο ρόστερ της ομάδας. Η εποχή του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε και ο Χριστοβασίλης έδωσε τα...κλειδιά της ομάδας στον νεαρό και φιλόδοξο Αργύρη Γιαννίκη. Ο «Π.Λ.» ετοίμασε για τους αναγνώστες του ένα ειδικό αφιέρωμα για το νέο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το ρόστερ της ομάδας μετά τις 14 αποχωρήσεις και τις 3 μέχρι τώρα μεταγραφές, αλλά και το που χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Εποχή Γιαννίκη στον ΠΑΣ
Ο κύκλος του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ έκλεισε μετά από 5,5 χρόνια στην ομάδα και παρότι αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στους Παπαδόπουλο και Γρηγορίου, ο Χριστοβασίλης αποφάσισε τελικά να δώσει τόπο στα νιάτα και να εμπιστευθεί τον 39χρονο Αργύρη Γιαννίκη για την τεχνική ηγεσία.
Ο ομογενής προπονητής, με καταγωγή από το Νεοχώρι Τρικάλων, ανήκει στην γερμανική σχολή ποδοσφαίρου και είναι κάτοχος του ανώτερου διπλώματος προπονητικής στη Γερμανία (Fußballehrer), το οποίο απέκτησε στην Κολωνία. Έχει αρκετές παραστάσεις από το γερμανικό ποδόσφαιρο, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επίπεδο βοηθού προπονητή στο πλευρό του Μάρκους Κουζίνσκι, αλλά και ως πρώτος προπονητής της Έσσεν και της Άαλεν.
Ο Γιαννίκης βρίσκεται από τα τέλη Ιουνίου στην πόλη των Ιωαννίνων, έχει ήδη εγκατασταθεί μόνιμα και έχει στήσει το δικό του στρατηγείο στα αποδυτήρια της ομάδας στο Πανηπειρωτικό. Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει αύριο στις 14:00 στο «Ζωσιμάδες», παρουσία του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη. Το στοίχημα για τον Γιαννίκη δεν είναι το γνωστικό κομμάτι ή το επίπεδο κατάρτισης, αλλά το ότι δεν είναι γνώστης της μίζερης ελληνικής πραγματικότητας και των ιδιαιτεροτήτων που κρύβει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδίως οι χαμηλότερες κατηγορίες.
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιαννίκη, ο βοηθός προπονητή, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει στην αυριανή παρουσίαση. Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Νίκος Μπαδήμας, ο νυν προπονητής της Κ17, ο οποίος ήταν ο μεγάλος συντελεστής της εκπληκτικής περσινής πορείας μέχρι το Final Four του Αγρινίου και δικαίως αναβαθμίζεται.

xristopoulos

Νέα πρόσωπα Χριστόπουλος και Ντουρουντός
Νέοι προπονητές επιλέχθηκαν και στα άλλα δύο πόστα του τεχνικού επιτελείου μετά τις αποχωρήσεις του Βασίλη Αλεξίου και του Γιάννη Πλαβούκου, δηλαδή στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και του προπονητή τερματοφυλάκων. Πρόκειται για τους Γιάννη Ντουρουντό και Σπύρο Χριστόπουλο αντίστοιχα.
Η εκγύμναση μιας ομάδας είναι ένας πολύ σπουδαίος παράγοντας σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το έργο του Βασίλη Αλεξίου στον ΠΑΣ ήταν τεράστιο και το μερίδιο του στις επιτυχίες σημαντικό. Το κενό που αφήνει καλείται να το καλύψει ένας αρκετά μορφωμένος και καταρτισμένος επιστήμονας, ο Γιάννης Ντουρουντός. Σχεδόν συνομίληκος του Γιαννίκη, έχει δίπλωμα προπονητικής UEFA Α, εργοφυσιολόγος και κάτοχος διδακτορικού πάνω στο αντικείμενο από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, με κορυφαία τον Ολυμπιακό, έχει πέρασμα από το εξωτερικό με την Αλ Σαμπάπ, αλλά και στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η συνεργασία του με τον Γιαννίκη έχει ήδη ξεκινήσει καθώς καταρτίζουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ θα είναι και ο υπεύθυνος των εργομετρικών τεστ σήμερα και αύριο.
Για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων προτιμήθηκε ο 44χρονος Σπύρος Χριστόπουλος. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες όπως η Λαμία και η Δόξα Δράμας και έχει αρκετές παραστάσεις από την κατηγορία που μέχρι πρότινος ονομάζαμε Football League. Το στοίχημα για αυτόν είναι να μπορέσει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική τριάδα τερματοφυλάκων με τους Γιαννίκογλου, Περιστερίδη και Βενετικίδη.
Σε επίπεδο ποδοσφαιριστών μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει 14 ποδοσφαιριστές και έχουν γίνει 3 μεταγραφές, ενώ στα σκαριά είναι άλλες 3, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μόλις οι παίκτες περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί είναι ο Γιαννίκογλου, ο Καρτάλης και ο Ζιούλης. Έτοιμοι να υπογράψουν είναι ο Βόσνιος Ράντοβατς και οι νεαροί Αντώνης Οικονομόπουλος και Παντελής Πανουργιάς.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του ΠΑΣ αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως όμως, να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι όλοι θα πάρουν το «πράσινο φως» από τον Αργύρη Γιαννίκη.
Αναλυτικά το ρόστερ αποτελούν οι: Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Ζώγκος, Ζιούλης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Καρτάλης, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Σιόντης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Πήλιος, Νικολιάς, Κούζικ, Νάουμετς, Ξύδας, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.

Τρεις οι τερματοφύλακες
Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση στο ρόστερ από την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια, αυτή του τερματοφύλακα. Οι δύο βασικοί πορτιέρο του ΠΑΣ την περσινή σεζόν έχουν αποχωρήσει και ήδη έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο Μάρκος Βελλίδης υπέγραψε στη Λαμία, ενώ ο Νεόφυτος Μιχαήλ δόθηκε εκ νέου δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά στον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, αποχώρησε και ο νεαρός Γιώργος Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες, ενώ ταλαιπωρήθηκε κι από ένα σημαντικό τραυματισμό.
Σταθερή αξία στους τερματοφύλακες του ΠΑΣ είναι ο Κώστας Περιστερίδης, μακράν ο πιο άτυχος παίκτης των τελευταίων χρόνων στην ομάδα. Ο Χανιώτης πορτιέρο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην τελευταία φάση του περσινού φιλικού προετοιμασίας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχασε ουσιαστικά όλη την περσινή χρονιά. Ο Περιστερίδης μετράει 3 σοβαρότατους τραυματισμούς στα 5 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΣ και αξίζουν συγχαρητήρια εντός ομάδας για την στήριξη που έχουν δείξει στο πρόσωπο του. Φέτος ξεκινάει από το μηδέν και ελπίζει να είναι υγιής και να πάρει ευκαιρίες, δουλεύοντας μαζί με τον Σπύρο Χριστόπουλο.
Επιστροφή στην ομάδα και για τον Μάκη Γιαννίκογλου. Ο 26χρονος πορτιέρο έφυγε από τον ΠΑΣ πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά το πέρασμα του από την ΑΕΚ ήταν αποτυχημένο καθώς δεν μπόρεσε να πάρει ευκαιρίες και συμμετοχές. Πλέον, επέστρεψε στον ΠΑΣ και θα διεκδικήσει τα γάντια του βασικού με τον Κώστα Περιστερίδη. Στο προηγούμενο πέρασμα του από τον ΠΑΣ είχε δείξει καλά στοιχεία και μάλιστα κάποια στιγμή προς τα τέλη της χρονιάς είχε κερδίσει τη θέση του βασικού από τον Βελλίδη, αν και είχε κάνει ένα ολέθριο λάθος στο φινάλε του εντός έδρας 2-2 με τον Ατρόμητο. Υπάρχει ακόμα και ο Θόδωρος Βενετικίδης, ο 19χρονος ταλαντούχος φέτος θα διανύσει την τρίτη και τελευταία χρονιά στο τριετές συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ. Βρίσκεται ήδη στην ομάδα δύο χρόνια, με συμμετοχές μόνο στην Κ19 και φέτος του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει πιο μεθοδικά, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

zioulis

Ριζικές αλλαγές στην άμυνα
Στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και φέτος θα υπάρξουν νέα πρόσωπα. Καταρχήν, οι «δίδυμοι πύργοι» Μιχαήλ και Τζημόπουλος δεν βρίσκονται πλέον στην ομάδα. Ο πρώην αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ αποχώρησε μετά από 15 χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου και θα συνεχίσει στη Λάρισα του Αλέξη Κούγια, ενώ ο Τζημόπουλος θα αγωνιστεί στην Πολωνία με τη φανέλα της Κορόνα Κίελτσε. Παρελθόν αποτελεί και ο Γιάννης Κάργας που πήγε στη Λέφσκι Σόφιας. Ο μοναδικός που έμεινε ήταν ο Τόλης Σκόνδρας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν βασικός. Μαζί του φυσικά και ο 18χρονος Γιώργος Γώγος, Γιαννιωτόπουλο που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και φέτος σίγουρα θα πάρει τις ευκαιρίες, που ενδεχομένως να άξιζε και τα προηγούμενα χρόνια. Προσθήκη στα στόπερ είναι και ο Άγγελος Ζιούλης που ήρθε από τον Κισσαμικό. Ο 24χρονος αμυντικός μετράει ένα πέρασμα από τον Παναθηναϊκό το 2014 και στη συνέχεια για δύο χρόνια στην Κύπρο, στην ΑΕ Λεμεσού και το ΘΟΙ Λακοτάμιας. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στα Χανιά και τον Κισσαμικό και στον ΠΑΣ θα συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του Λέο και Ξύδα.
Στο ρόστερ του ΠΑΣ ανήκει και ο 20χρονος Βασίλης Ζώγκος, ο οποίος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Ιταλία και την Αλεσάντρια Κάλτσιο, με την οποία είχε μόλις 5 συμμετοχές. Θα δώσει τις εξετάσεις του στον Γιαννίκη τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας κι αυτός, μαζί με πολλούς από τους νεαρούς παίκτες. Στα σκαριά είναι και η μεταγραφή ενός ακόμα στόπερ, του Παντελή Πανουργιά. Ο 21χρονος αμυντικός αποτελεί επιλογή του μάνατζερ Κώστα Φάρρα, έχει περάσει από τα παιδικά τμήματα της ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της γερμανικής Άουγκσμπουργκ και της Μπράουνσβαιγκ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην β' ομάδα της Μπράουνσβαιγκ και από εκεί πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Ολλανδία και την Τσβόλε.
Στις θέσεις των πλάγιων αμυντικών υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας το πιθανότερο είναι να μείνει και μάλιστα ίσως είναι εκ των αρχηγών της ομάδας τη φετινή χρονιά. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Αποστολόπουλου, ενώ αβέβαιη είναι και η παρουσία του Γεωργιανού Λάσα Σεργκελασβίλι. Ο Χριστοβασίλης ναι μεν κάλυψε τις περσινές οφειλές ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενο προσφυγής, ωστόσο ο ίδιος ο Γεωργιανός έχει δείξει τάσεις φυγής. Μένει να δούμε αν θα είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Αν θέλει να φύγει, πρέπει να βρει πρόταση πάντως και να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΠΑΣ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας αποκτήθηκε πάντως ο Αλέξανδρος Καρτάλης. Ο 24χρονος ομογενής αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιαννίκη και γνωρίζονται από την γερμανική Άαλεν. Βρίσκεται ήδη στα Γιάννινα και έχει αρκετά καλές συστάσεις. Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται και ο Αντώνης Οικονομόπουλος για τη θέση του δεξιού στόπερ. Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Σπάρτη, επιστροφή στον Παναθηναϊκό και πέρυσι στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι με πινελιές το βιογραφικό του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Θέλει ενίσχυση στα χαφ
Ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής πόνεσε πολύ πέρσι τον ΠΑΣ και φέτος η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ο Αλβανός Άντι Λίλα αποχώρησε μετά από 8 χρόνια και δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει και ο Φάμπρι Κάστρο. Οι οφειλές και το εξώδικο που έστειλε στην ΠΑΕ τακτοποιήθηκαν άμεσα και έτσι ο Κολομβιανός πρέπει να γυρίσει καθώς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Ο ίδιος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως όσο δεν βρίσκει θα πρέπει να βρίσκεται στην προετοιμασία του ΠΑΣ. Από τον ΠΑΣ αποχώρησε και ο Ιγκόρ Βιδάλ, ο Βραζιλιάνος που δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί και πλήρωσε, ειδικά πέρυσι, τους πολλούς τραυματισμούς του.
Ο Γιαννιώτης Στέφανος Σιόντης παραμένει στην ομάδα προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό με οστικό οίδημα και από ένα χειρουργείο και φέτος η χρονιά αποτελεί ένα στοίχημα και για αυτόν. Χρειάζεται δουλειά στην φυσική κατάσταση, άλλωστε το απαιτεί και η θέση του αμυντικού χαφ. Στο κέντρο υπάρχουν επίσης και οι νεαροί Άγγελός Λιάσος και Κώστας Παπαδόπουλος, οι οποίοι φέτος θα πάρουν σίγουρα ευκαιρίες. Ο Λιάσος είναι από την Φλώρινα και μαζί με τον Παπαδόπουλο προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και πέρυσι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.
Αναφορικά με τον Ντούσαν Πάντελιτς, τα πράγματα μάλλον είναι καλύτερα σε σχέση με Σεργκελασβίλι και Κάστρο. Ο 26χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός ήρθε στον ΠΑΣ στα τέλη Γενάρη και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής και πιθανότατα θα είναι στα Γιάννινα στην έναρξη της προετοιμασίας, όμως δεν θα έλεγε όχι σε μια καλύτερη προοπτική, αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία.
Η μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή κρίνεται απαραίτητη και για τον λόγο αυτό βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΣ ο Σαμίρ Ράντοβατς. Ο 23χρονος Βόσνιος έχει αγωνιστεί στην FK Σαράγεβο, την πρωταθλήτρια Βοσνίας, αλλά και την έτερη ομάδα της πρωτεύουσας, την Ολιμπίκ Σαράγεβο, ενώ είναι διεθνής και σε όλες τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Βοσνίας. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2014 είχε βρεθεί και αντίπαλος του Ατρόμητου στα προκριματικά του Europa League, με τη φανέλα τότε της FK Σαράγεβο.

Έχει δύναμη στα άκρα
Ίσως το μοναδικό σημείο που ο ΠΑΣ εμφανίζεται δυνατός στο σημερινό ξεκίνημα της νέας σεζόν 2019-2020 είναι τα άκρα της επίθεσης, δεξιά και αριστερά. Ο Γιώργος Παμλίδης ήταν άτυχος λόγω του τραυματισμού του πέρυσι, όμως είναι μια πολύ καλή λύση είτε από δεξιά είτε στην κορυφή της επίθεσης, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέγει κάθε φορά ο Γιαννίκης. Επίσης, στα άκρα υπάρχει ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Νάουμετς, όπως επίσης και ο συμπατριώτης του Όρεστ Κούζικ. Ο Κούζικ είχε δοθεί δανεικός στην Ντνίπρο της χώρας του, ωστόσο ο δανεισμός έληξε και πλέον ανήκει και πάλι στο δυναμικό του ΠΑΣ.
Αναβαθμισμένος θα είναι και ο ρόλος του Γιώργου Ξύδα στην ομάδα. Μετά την περσινή εμπειρία στην πρώτη του χρονιά, φέτος αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες κυρίως στα άκρα και με όπλο την ταχύτητα του.
Στα άκρα υπάρχει η εγγύηση που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Νικολιάς. Ήταν και πέρυσι, πόσο μάλλον φέτος, ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας και με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ είναι μέχρι το τέλος του 2020 και η ομάδα της Ηπείρου δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο δεξιά όσο και αριστερά και αν δεν προκύψει μεταγραφή, θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα χτιστεί ο ΠΑΣ της φετινής χρονιάς. Αριστερό εξτρέμ είναι και ο Σταύρος Πήλιος, ένα ταλέντο που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα της Ηπείρου. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην περσινή προετοιμασία στο Καρπενήσι, όμως χάθηκε μέσα στη χρονιά από το άγχος της παραμονής και την βαθμολογική αβεβαιότητα.

Εμπειρία στην επίθεση
Τέλος, στο επιθετικό κομμάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε δύο από τους περσινούς επιθετικούς του. Σάντι Κρίζμαν και Ζαν Μπαπτίστ Λέο έμειναν στην ομάδα και μαζί με τον Παμλίδη που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης αποτελούν μια καλή και έμπειρη τριάδα.
Μπορεί να αποχώρησαν οι Αθανασιάδης και Μάνος, μαζί με τους Γιάκο και Ντόλοβατς, ωστόσο αυτοί που έμειναν είναι αρκετά καλοί.
Ο 30χρονος πλέον Κροάτης Σάντι Κρίζμαν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΣ στα δύσκολα... μονοπάτια της Super League 2. Διαθέτει εμπειρία, έχει κίνητρο, ενώ και πέρυσι ήταν ο μοναδικός που έδινε λύσεις στο σκοράρισμα όταν οι υπόλοιποι... κλάταραν. Ο Λέο έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία φέτος να αναδειχτεί σε ηγέτη της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι. Ξεκίνησε εξαιρετικά πέρυσι με δύο γκολ κόντρα σε Απόλλωνα και Άρη, όμως στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του και έχασε έδαφος.
Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής και στην επίθεση καθώς ο Γιαννίκης τσεκάρει παίκτες και για τη θέση αυτή. Βέβαια, θα περιμένει να δει τα πρώτα δείγματα γραφής από την προετοιμασία που ξεκινάει σήμερα.