Στους νέους «επενδύει» για τη νέα χρονιά ο ΠΑΣ

on .

GIANNIKHS ARGYRHS

• Την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου και όχι τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση μέσω συνέντευξης Τύπου του νέου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη.
Η παρουσίαση θα γίνει με κάθε επισημότητα στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα Τύπου των «Ζωσιμάδων» και παρουσία του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Χριστοβασίλη.
Ο 39χρονος Τρικαλινός προπονητής βρίσκεται εδώ και μέρες στα Γιάννινα, έχει ήδη βρει σπίτι και έχει εγκατασταθεί στην πόλη και οργανώνει τις λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου έχει κλείσει ήδη άλλες 4 μεταγραφές, κυρίως νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά δεν θα ανακοινωθούν μέχρι να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Το ρόστερ της ομάδας της Ηπείρου έχει μειωθεί αισθητά μετά την αποχώρηση 14 ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν αναμένονται άλλες αποχωρήσεις πριν διαμορφώσει άμεση άποψη και ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ, τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας. Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι θα προωθηθούν και ορισμένοι νεαροί από τα «σπλάχνα» της ομάδας, δηλαδή τα τμήματα υποδομής. Υπενθυμίζεται ότι επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ έχουν ήδη οι νεαροί Γώγος, Πήλιος, Λιάσιος και Παπαδόπουλος.
Παράλληλα, ο ΠΑΣ κινείται και για την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο ότι αναμένεται μέχρι την Κυριακή στα Γιάννινα, προκειμένου να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Την Τετάρτη η πρώτη και ο αγιασμός
Το διήμερο Δευτέρα-Τρίτη θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις μαζί με τα εργομετρικά τεστ και τις εργοφυσιολογικές μετρήσεις και το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μαζί με τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν.
Το πιθανότερο είναι η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς να πραγματοποιηθεί στο «Ζωσιμάδες» και να είναι ανοιχτή για τον κόσμο, κάτι που επιθυμούν και οι ιθύνοντες της ομάδας.

Συνεδριάζει η Super League 2
Το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 θα γίνει σήμερα το πρωί στις 11:00, με κύριο θέμα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.
Στο σημερινό ΔΣ οι ομάδες της νεοσύστατης κατηγορίας θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συναποφασίσουν διάφορα οργανωτικά και αγωνιστικά θέματα, όπως το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πότε θα γίνει η κλήρωση κτλ. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο ότι θα συζητηθεί και το «φλέγον» θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και του συμβολαίου με την ΕΡΤ. Η κυβερνητική αλλαγή και η ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία έφεραν αρκετές διαφοροποιήσεις. Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέλαβε νέος υφυπουργός Αθλητισμού και οι άνθρωποι της Super League 2 θα ζητήσουν άμεσα συνάντηση, προκειμένου να διαπιστώσουν τις προθέσεις της νέας αθλητικής ηγεσίας σχετικά με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.