Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS

• Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών διανύουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την εβδομάδα αφού την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους καθώς ξεκινάει η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας της Ηπείρου ενόψει της νέας σεζόν.
Το ραντεβού λοιπόν έχει δοθεί για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 14 Ιουλίου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από τις προβλεπόμενες αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ. Δευτέρα και Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα περάσουν από τις παραπάνω εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας και το πιθανότερο είναι να γίνει στο "Ζωσιμάδες" και ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας.
Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν ακόμα τέσσερις μεταγραφές, κυρίως νέων ποδοσφαιριστών και θα προστεθούν στις δύο κινήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, δηλαδή στην επιστροφή του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου και την απόκτηση του ομογενή Αλέξανδρου Καρτάλη. Άλλωστε το ρόστερ του ΠΑΣ έχει μικρύνει αισθητά μετά την αποχώρηση 14 ποδοσφαιριστών και χρειάζονται ακόμα πολλές μεταγραφικές προσθήκες, σχεδόν σε όλες τις θέσεις.

Παρουσιάζεται επίσημα ο Γιαννίκης
Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός και φέρελπις τεχνικός θα παρουσιαστεί σε επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Μαζί με τον Γιαννίκη θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας που θα δουλέψουν μαζί με τον 39χρονο τεχνικό. Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σπύρο Χριστόπουλο και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντό. Απομένει να ανακοινωθεί και ο βοηθός προπονητή, ο άμεσος συνεργάτης που θα έχει ο Γιαννίκης στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Φιλικά με Λάρισα και Παναιτωλικό
Τέσσερα συνολικά φιλικά προετοιμασίας, δύο με τη Λάρισα και δύο με τον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί με τη Λάρισα την Τετάρτη 7 Αυγούστου, όπως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Οι έδρες και οι ώρες των δύο φιλικών δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα, αν και το πιθανότερο είναι να γίνουν και τα δύο στα Γιάννινα. Επίσης, η ομάδα της Ηπείρου έκλεισε δύο φιλικά με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 11 Αυγούστου και την Κυριακή 18 Αυγούστου.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ήδη ανακοινώσει ότι το πρώτο φιλικό θα γίνει στα Γιάννινα και το δεύτερο στο Αγρίνιο, χωρίς όμως να έχει συμφωνηθεί πλήρως ακόμα η σειρά και οι έδρες των δύο φιλικών.