Δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ ο 24χρονος Αλέξανδρος Καρτάλης

on .

KARTALHS XRISTOBASILHS

• Τη δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή πραγματοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 24χρονου ομογενή Αλέξανδρου Καρτάλη από την γερμανική Ζβικάου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είχε ενημερώσει προ ημερών ο "Π.Λ.", ο Καρτάλης ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο ΠΑΣ είχε έρθει σε συμφωνία και μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Γιάννινα και έχει διευθετήσει τα θέματα της διαμονής του.
Τον 24χρονο Αλέξανδρο Καρτάλη, τον γνωρίζει καλά ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης από το πέρασμά του απο τις γερμανικές Αλεν και Ζβικάου, μετρώντας μάλιστα με την πρώτη, τη διετία 2015-17, 53 συμμετοχές και 4 γκολ, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ χαφ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καρτάλη.
Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου 1995, στη Γερμανία, είναι μέσος και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των SpVgg Greuther Fürth, VfR Aalen και FSV Zwickau.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάνννινα, ο Καρτάλης σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ για την ευκαιρία που μου δίνει και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη αλλά και τον προπονητή κ.Γιαννίκη που συναίνεσε για την προσθήκη μου στο ρόστερ της ομάδας».
Μετά τις εκλογές  τα τηλεοπτικά
Για...μετά τις εκλογές μετέθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τις υπογραφές για τα τηλεπτικά δικαιώματα των ομάδων και τη συμφωνία με την ΕΡΤ, με βάση την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.
Χτες Παρασκευή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα, με βασικό θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων. Στη σύσκεψη εγκρίθηκαν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ τόσο απέναντι στη Super League 1 όσο και στη Super League 2 και οι οποίες αφορούν συμφωνίες που έχουν ήδη επικυρωθεί. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μυρσίνη Ζορμπά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Ιωάννης Δρόσος. Εκείνο που αποφασίστηκε ήταν να ζητηθεί από το ΔΣ της ΕΡΤ να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες σε συνεδρίαση του μετά τις εκλογές, ομως με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αλλαγής κυβέρνησης μένει να δούμε πόσο δεσμευτική ήταν η χτεσινή απόφαση.