Στην πόλη μας από χθες ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Αργ. Γιαννίκης

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στην πόλη μας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης.
Ο κ. Γιαννίκης πήρε μια πρώτη γεύση από την πόλη, αν και τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε σε συναντήσεις με στελέχη και συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ όπου επιθεώρησε τα βοηθητικά γήπεδα της ομάδας και τις εκεί εγκαταστάσεις, ενώ γνωρίστηκε και με στελέχη της ΠΑΕ.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο, όπου και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.
Σήμερα, και με την έλευση του Γ. Χριστοβασίλη θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα της προετοιμασίας καθώς και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα, ενώ οι δυο τους, έπειτα και από επιθυμία του Αργύρη Γιαννίκη πρόκειται να παρακολουθήσουν το τουρνουά που διοργανώνουν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣΗΠ, σ’ ένα τετραήμερο που τα γήπεδα της πόλης θα φιλοξενήσουν περισσότερες από 30 ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα με ποδοσφαιριστές ηλικίας 8-16 ετών.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή υπολογίζεται να γίνει αργότερα μέσα στον Ιούλιο, πριν την επίσημη έναρξη προετοιμασίας η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, ενώ έχουν συμφωνηθεί να γίνουν δυο φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας με τον Παναιτωλικό.