Νέα του ερασιτεχνικού

on .

konitsa

Ο Αναστάσιος Κουσουρής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στο Νεοχωρόπουλο
• Στα χέρια ενός ανθρώπου νέου, φιλόδοξου, αλλά χωρίς προπονητική εμπειρία εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Νεοχωρόπουλου την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αυτός είναι ο Αναστάσιος Κουσουρής.
Ο Κουσουρής από την επανίδρυση της ομάδας είναι κοντά της είτε σαν παίκτης, είτε βοηθώντας οργανωτικά σε ότι του είχε ζητηθεί και η διοίκηση θέλοντας να δώσει σε έναν νέο άνθρωπο και άφθαρτο την ευκαιρία να κάνει το δικό του προπονητικό ξεκίνημα συμφώνησε μαζί του.
Το κατά πόσο θα δικαιωθούν η διοίκηση και ο Τάσος Κουσουρής σε αυτή τους την απόφαση θα το δείξει ο χρόνος και φυσικά η πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής.

Μαζί συνεχίζουν Αγία Μαρίνα και Ανδρέας Στάμος
• Με τον Ανδρέα Στάμο στον πάγκο της θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Α' κατηγορία η Αγία Μαρίνα.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος Φάνης Τσέβης (ο οποίος παρά τις δηλώσεις αποχώρησης τελικά θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας) συναντήθηκαν με τον προπονητή εκφράζοντας του την απόλυτη ικανοποίηση για το έργο που είχε την περσινή περίοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α' όμιλο της Β' κατηγορίας και του πρότειναν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα χρονιά με τον Ανδρέα Στάμο να λέει το ναι.
Είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Στάμος θα δουλέψει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία ωστόσο μέσα από το έργο του και τη δουλειά του έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει με επιτυχία.

Ο Ξανθάκης νέος προπονητής στην ΑΕΜ - Ανανέωσε ο Κώστας Μπαλαντάνης
• Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Α.Ε.Μικρασιατών και αυτός είναι ο Δημήτρης Ξανθάκης.
Μπορεί ο Δημήτρης Ξανθάκης να κάνει τώρα τα προπονητικά του βήματα στο χώρο του ερασιτεχνικού (την περσινή περίοδο ήταν προπονητής στην Πλατανιά), ωστόσο δεν είναι άγνωστος ούτε στη διοίκηση, ούτε στους παίκτες της ΑΕΜ μιας και υπήρξε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής της ομάδας έχοντας συμμετάσχει σε τρεις τελικούς του κυπέλλου ερασιτεχνών και έχει δύο κατακτήσεις.
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μαυρίδης σε συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ξανθάκη δεν άργησε να επέλθει η συμφωνία με τη διοίκηση να καλωσορίζει το νέο προπονητή και να του εύχεται καλή επιτυχία.
Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΜ θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Συνεχίζει στους Μικρασιάτες ο Κώστας Μπαλαντάνης
Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τον προπονητή ήρθε και η ανακοίνωση παραμονής στην ομάδα του Κώστα Μπαλαντάνη ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Μικρασιατών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Χρήστος Παπαμιχαήλ νέος πρόεδρος στην Κόνιτσα
• Μετά τις αρχαιρεσίες στην Πίνδο Κόνιτσας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ με τον Χρήστο Παπαμιχαήλ να αναδεικνύεται Πρόεδρος της ομάδας.
Η σύνθεση του Δ.Σ
Πρόεδρος: Χρήστος Παπαμιχαήλ
Αντιπρόεδροι: Πέτρος Δόβας
Γεώργιος Αθανασίου
Γενική Γραμματέας: Κωνσταντίνα Πυρσού
Ταμίας: Σπύρος Κυρτζόγλου
Γενικός Αρχηγός: Λάζαρος Ράγγας
Έφορος Εκδηλώσεων - Δημ. Σχέσεων: Φώτιος Νάτσιας
Μέλη: Νικόλαος Κώτσικος - Νικόλαος Κίτσιος

Υποχρεωτική η κάρτα υγείας αθλητή τη νέα χρονιά
• Υποχρεωτική θα είναι από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 η κάρτα υγείας αθλητή σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗΠ.
Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να εκδώσει δελτίο, ούτε να αγωνιστεί σε αγώνες της ομάδας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια των σχετικών εγγράφων που λάβαμε από την Ομοσπονδία, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων της "Κάρτας Υγείας Αθλητή", σας γνωρίζουμε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο κάθε ένας ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει ατομική Κάρτα Υγείας για τη συμμετοχή του σε αγώνες της ομάδας.
Τα σωματεία θα προμηθεύονται το έντυπο της Κάρτας Υγείας από τα γραφεία της Ένωσης (Χαρ. Τρικούπη 10). Η θεώρησή της θα γίνεται από ιατρούς ειδικότητας καρδιολόγου μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων καθώς και ιδιώτες καρδιολόγους.
Επιπλέον θεώρηση μπορεί να γίνεται από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων εάν κατέχουν πιστοποίηση παρακολούθησης μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων του Ε.Κ.Α.Ε.».
Κύμα φυγής στην Ελεούσα Αποχώρησαν οι Πέτσιος, Μιχαήλ και Καλές
• Κύμα φυγής επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Θύελλα Ελεούσας όπου μετά τους Γιώργο και Παύλο Γεωλδάση είχαμε τρεις ακόμη αποχωρήσεις.
Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Πέτρος Πέτσιος (φωτο), Χριστόφορος Μιχαήλ και Βύρωνας Καλές με τους τρεις παίκτες με τους Πέτσιο και Καλέ να είναι βασικοί και αναντικατάστατοι την περσινή σεζόν.
Όσον αφορά το τι θα ακολουθήσει στην Θύελλα όσον αφορά για το αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις κανείς δεν ξέρει, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει διάθεση και από άλλους παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα και αν γίνει αυτό θα είναι δύσκολο το έργο του νέου προπονητή Λεωνίδα Μαλισόβα μιας και ο περσινός βασικός κορμός δεν θα υπάρχει πια.

Σε αναζήτηση προπονητή το Πέραμα
Τέλος ο Αντώνης Δημητρίου
• Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Προοδευτική Περάματος η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Δημητρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. της Προοδευτικής Περάματος ευχαριστεί τον προπονητή Αντώνη Δημητρίου για την προσφορά του στην ομάδα. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει».

Μια ενδεκάδα ανανεώσεις στους Χουλιαράδες
• Δυναμικά ξεκίνησε η διοίκηση των Χουλιαράδων όσον αφορά την παραμονή του περσινού κορμού της ομάδας αφού ήδη θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν 11 ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα τη νέα χρονιά θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Χουλιαράδες οι Κακαράντζας, Γρίβας, Τσακμάκης, Κρανάς, Γκόλιας, Πρέμος, Σιόντης, Λώλης, Γεράσης, Σκλιβανίτης και Τόλης.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και ποιοι άλλοι θα συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ θα γίνουν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην τεχνική ηγεσία της Ρίζας , ο Λευτέρης Νάσης, στόχος η άνοδος
• Ο Λευτέρης Νάσης είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε.Ρίζας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, με στόχο την άνοδο της ομάδας στη Β' κατηγορία.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Λευτέρη Νάση, ανακοινώνει η Α.Ε.ΡΙΖΑΣ! Η πετυχημένη παρουσία του Λευτέρη Νάση στον ΔΑΒΑΚΗ ΑΣΦΑΚΑΣ για 2 συνεχόμενα χρόνια καθώς και ο αμοιβαίος αλληλοσεβασμός της διοίκησης της ομάδας μας με τον συγκεκριμένο προπονητή έκαναν την συμφωνία ακόμη πιο εύκολη! Ο στόχος που τέθηκε για την φετινή χρόνια από την διοίκηση και τον καινούριο προπονητή είναι η μια από τις θέσεις που θα οδηγήσουν στην Β’ κατηγορία, εκεί που θεωρούμε ότι αξίζει να βρίσκεται η Α.Ε. ΡΙΖΑΣ»!

Με Κώστα Πλιάτσικα στον προεδρικό θώκο και τη νέα χρονιά το Νεοχωρόπουλο
• Μετά το πέρας της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στην ομάδα του Α.Ο. Νεοχωρόπουλου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές όπου έγινε η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τον Κωνσταντίνο Πλιάτσικα να επανεκλέγεται στη θέση του προέδρου.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Πλιάτσικας
Αντιπρόεδροι: Κορτσίνογλου Άκης – Σπαθάρης Δημήτριος
Γενικός Γραμματέας: Κιτσάκης Θωμάς
Ταμίας: Γκλίγκας Ιωάννης
Γενικός Αρχηγός: Τσαμπαλάς Αλέξανδρος
Μέλη: Χάιδος Ευάγγελος, Γκλίγκας Κωνσταντίνος, Νικολάου Χρήστος, Γκίκας Χρήστος, Τέγος Αθανάσιος
Όσον αφορά τα μεταγραφικά ήδη η διοίκηση έχει κάνει τις πρώτες της κινήσεις, ωστόσο ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα και κάποια από αυτά θα κάνουν αίσθηση στο χώρο της Β' ερασιτεχνικής.