Ξεκινά ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς

on .

BARTHOLOMAIOS PAS PAIDES 18 6 19

• Χωρίς κάποια έκπληξη κύλησε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα μεταγραφικά νέα του ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομάδα περιμένουν την άφιξη του Αργύρη Γιαννίκη για να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Ο 39χρονος ομογενής προπονητής αναμένεται τις επόμενες ημέρες στα Ιωάννινα και το αργότερο μέχρι τέλος Ιουνίου για μόνιμη εγκατάσταση. Μάλιστα, τότε θα παρουσιαστεί και επίσημα από την ομάδα στους εκπροσώπους του Τύπου και στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Παρότι δεν βρίσκονται στα Γιάννινα, ο πρόεδρος και ο νέος προπονητής τρέχουν κάποια θέματα της ομάδας, όπως τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Αυτή θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα Ιουλίου και ως είθισται τις πρώτες μέρες θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ και οι αιματολογικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Καρπενήσι.
Η ομάδα αναμένεται να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ανάμεσα από 21 και 28 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί περίπου 10 ημέρες.

Τη Δευτέρα το πρώτο ΔΣ της Super League 2
Οι ακριβείς ημερομηνίες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ θα οριστικοποιηθούν και θα γίνουν γνωστές, όταν γίνει γνωστό και το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και τη δομή αυτή της νέας κατηγορίας.
Όλα αυτά θα αποφασιστούν την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 14:00, όταν και θα γίνει στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χριστοβασίλη εκ μέρους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη Λέφσκι Σόφιας ο Κάργας
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Γιάννη Κάργα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία και τη Λέφσκι Σόφιας. Η βουλγαρική ομάδα παρουσίασε και επίσημα τον Κάργα, με τον οποίο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η λύση της συνεργασίας με τον Κάργα, αφήνει τον ΠΑΣ χωρίς ακόμα έναν αμυντικό και θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, παρακολούθησε την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος η μικτή αποστολή Παίδων του ΠΑΣ Γιάννινα, κατά την επίσκεψη της στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνεχάρη τους παράγοντες της ομάδας για την πρωτοβουλία τους και ιδιαιτέρως τον Μητροπολίτη Ιωάννινων Μάξιμο, ο οποίος συνόδευσε στο ναό τα στελέχη της ομάδας, τους νεαρούς αθλητές, τους εκπαιδευτές και τους συγγενείς τους.