Με τον Άγγελο Αργύρη συζητά ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ARGYRHS AGGELOS

• Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Μιχαήλ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Λάρισα και την οικονομική διαφωνία που οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Θέμη Τζημόπουλο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ανανέωση του ΠΑΣ Γιάννινα στην άμυνα και συγκεκριμένα στις θέσεις των στόπερ.
Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των Ηπειρωτών είναι και του 25χρονου Άγγελου Αργύρη που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην γερμανική Ολντενμπουργκ. Ο Αργύρης είναι γεννημένος το 1994, με καταγωγή από τον Βόλο και έχει ύψος 1,84. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και προωθήθηκε από την Κ 19 στην πρώτη ομάδα. Το 2014 έπαιξε σε 8 ματς της Super League με την βολιώτικη ομάδα και μετά τον αποχώρησή της τότε από το πρωτάθλημα συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Γερμανία. Αρχικά στις «μικρές» ομάδες της Βέρντερ Βρέμης, ενώ πέρασε και από την πολωνική Κορόνα Κίελτσε. Πέρυσι έμεινε ελεύθερος από την πολωνική ομάδα και επέστρεψε στο γερμανικό ποδόσφαιρο και την Όλντενμπουργκ.
Το γεγονός ότι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης προέρχεται από το γερμανικό ποδόσφαιρο με αρκετές παραστάσεις από μικρότερες κατηγορίες σημαίνει ότι έχει άποψη και για την ποδοσφαιρική πορεία του Άγγελου Αργύρη και πιθανότατα η απόκτηση του να αποτελεί δική του εισήγηση.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Άγγελου Αργύρη βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Γενάρη του 2018 ο Βολιώτης παίκτης είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο του ΠΑΣ, χωρίς όμως τελικά να προχωρήσει η περίπτωση.
Να σημειωθεί ότι μάνατζερ του Αργύρη είναι ο Κωνσταντίνος Φάρρας, ο ατζέντης ο οποίος έχει στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη και ήταν αυτός που έβαλε την σφραγίδα του στην πώληση του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ.